Re: lidl-beda kurtki i spodnie narciarskie.
~MajowaMaja
(11 lat temu)
Dzieki Anna,
no moja ma 3,5 roku, wiec mikrus z niej niesamowity, do tego chuda 12kg.
A moze ktos ma dla porownania spodnie 98/104? zeby porównac z wymiarami 86/92 jakie podała Anna?
Z drugiej strony obie z Balbinka piszecie ze z zawijaniem nie bylo problemu.
No nic, poczekam moze krtos jeszcze poda rozmiary tych wikszych, ja to zawsze przy takich spodnaich boje sie tych na styk ze beda ciahnac, wbijac sie w kroku na pupie, a zdrgiej strony one sa szersze to mjaa wiekszy zapas.
Przez dwa lata kupowałam w Reserved (pierwsze 2 lata temu za 79,99 rok temu juz za 109,99),pewnie z tym roku beda za 119,99:):) byly swietne, super szczuple, a od pasa w gore mialy nie tyle szelki co taka kamiezlke/bluzeczke z cienkiego polaru, fajnie brezało i przylegało nie mniej teraz jak mysle do przdszkola by sie nie nadaly, bo mimo ze moja szczupla to juz sweterek lub sukienka/tunika nie wcisnela by sie w srodek, a tak to spodnie sciagam i ma rjsopki i tunike juz na sobie,w iec moze takie luzniejsze w pasie beda akurat praktyczniejsze. \minus ze te Reserved b ze przez to ze takie dopasowane ciezko ylo bylo wlasnie z tym zapasem w kroku, w d*pce, bo ta bluzeczka trzoszke sie naddawala ale nie bylo plynnej regulacji jak w szelkach.
koniec konców - nadal nie wiem krore kupic:):):P
0
0