lilka - opinia
Zakupiłam tak, jak pozostali niezadowoleni groupon o wartości 800zł. Zrobiłam tylko 2 zęby. Pani "doktor" powiedziała, że jak coś będzie się działo, to przyjmie mnie na gropuon, ponieważ mi jeszcze zostało pieniędzy. Zęby bolały co jakiś czas, co mnie męczyło. powróciłam tam i pani "rzeźnik" mówi, że mam urojenia i mam zdrowy ząb i nie wie, co mnie boli. Włożyła jakieś niby lekarstwo i kazała przyjść po 3 tyg. wróciłam z ogromnym bólem, mówiłam jej, że mam temperaturę ponad 38, a ona praktycznie nawet nie spojrzała na ząb. Stwierdziła, że nic mi nie jest i mam ukryta infekcję na pewno i, że z zębem nic nie zrobi, mam dalej chodzić z tym lekarstwem do września. Ząb bolał przeokropnie. Poszłam do innego dentysty. co się okazuje zrobiła mi perforację zęba, przedziurawiła mi dno zęba i możliwe, że nie uda się go już uratować. zrobiło mi się czarne dziąsło naokoło. do tej pory nie usunęłam żadnego zęba i nie miałam żadnych problemów do czasu wizyty u tej niedouczonej kobiety. Totalny koszmar. Odradzam wizyty w tym miejscu.