lilka - opinia

Zakupiłam tak, jak pozostali niezadowoleni groupon o wartości 800zł. Zrobiłam tylko 2 zęby. Pani "doktor" powiedziała, że jak coś będzie się działo, to przyjmie mnie na gropuon, ponieważ mi jeszcze zostało pieniędzy. Zęby bolały co jakiś czas, co mnie męczyło. powróciłam tam i pani "rzeźnik" mówi, że mam urojenia i mam zdrowy ząb i nie wie, co mnie boli. Włożyła jakieś niby lekarstwo i kazała przyjść po 3 tyg. wróciłam z ogromnym bólem, mówiłam jej, że mam temperaturę ponad 38, a ona praktycznie nawet nie spojrzała na ząb. Stwierdziła, że nic mi nie jest i mam ukryta infekcję na pewno i, że z zębem nic nie zrobi, mam dalej chodzić z tym lekarstwem do września. Ząb bolał przeokropnie. Poszłam do innego dentysty. co się okazuje zrobiła mi perforację zęba, przedziurawiła mi dno zęba i możliwe, że nie uda się go już uratować. zrobiło mi się czarne dziąsło naokoło. do tej pory nie usunęłam żadnego zęba i nie miałam żadnych problemów do czasu wizyty u tej niedouczonej kobiety. Totalny koszmar. Odradzam wizyty w tym miejscu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: lilka - opinia

witaj.przeczytalam opinie na temat dentystki na placu Gornoślaskim,jestem przerażona ponieważ akurat tam się leczę.robę koronki za 1300zł 1szt. wybielałam zęby które mnie bolą po 2tyg.Po zrobieniu nowej plomby mam wrazliwość na temp. Czy dentystka to niewysoka blondynka z włosami raczrj krótkimi?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0