Dent Stomatologia

Stomatolodzy

Gdynia, pl. Górnośląski 10/5

Kaśia - opinia (1) Pani Renata to jest osoba która partaczy zakładanie aparatu niestety jestem... Kaśia wybielanie - spoko (2) jestem po wybielaniu zębów i jestem bardo zadowolona z efektów. Na pierwszej... Marta leczenie kanałowe na wysokim poziomie (1) leczenie kanałowe przeprowadzone perfekcyjnie :) bez bólu, wszystko dokładnie... Jacek
polecam (1) Już od jakiegoś czasu przychodzę tylko tutaj z zębami. Regularnie odwiedzam... Nikita Zadowolona pacjentka (1) Jestem od roku pacjentka Pani doktor jestem bardzo zadowolona. Pani doktor... Magda Klient (1) Leczymy się u Pani Doktor całą rodziną. Ja i mój syn nosimy aparat.W moim... Adam Aparat ortodontyczny NIE POLECAM! (1) Nie polecam robić u pani aparatu ortodontycznego! Nie chcę negować, ale pani... Sylwia zadowolona (1) U Pani dr Guenifi wykonuję 3 implanty i nadbudowę kości. Panią dr oceniam... aniela Nieprzyjemna obsługa (1) U P. stomatolog zakładałem aparat ortodontyczny z grupona, aparat wyszedł... pacjent Polecam!!! (1) Wykupiłam wstawienie implantów w grouponie! W rozmowie telefonicznej przemiła... Barbara Super (2) Pani wie co robi,aparacik pomaga córce i jest dobrze nałożony. Naprawa zebow... Ewa Wyłudzanie pieniędzy! NIE NIE NIE!! (1) Nie polecam i odradzam każdemu!!! Ceny przedstawione na stronie zupełnie się... Pacjentka Stomatolog godny polecenia, fachowa obsluga (1) Zachecily mnie negatywne opisy, glownie grouponowiczow. Jestem osoba, ktora... Adam NIE NIE NIE !! (1) Skandal! Jak można (...) niszczyć zęby i nie robić sobie z tego kompletnie... MASAKRA dramat (1) Udałem się do tej Pani aby usunąć ząb byłem wcześniej u innego dentysty który... były pacjent Wyłudzanie pieniędzy w trakcie leczenia!!! (1) Po przykrej przygodzie zdecydowanie nie polecam!! Pani bardzo sympatyczna i... Oszukany Wypelnianie zmarszczek (2) Niestety zmuszona jestem odradzic usługę. Wykupilam na gruponie w cenie 499... Rozczarowana mega zadowolony ! (1) Osobiscie polecam każdemu, miałem wszczepiony implant wraz z odbudową kości i... Krzysztof Ela - opinia (1) Wykupiłam na gruponie ofertę Wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym.... Ela Polecam! (1) Kupiłam na gruponie wszczepienie implantu z koroną.Po 3 wizytach mam... Danuta Glasa