Dent Stomatologia

Stomatolodzy

Gdynia, pl. Górnośląski 10/5

ODRADZAM! (1) Wykupiłem groupon warty 500zł. Zrobiono mi jedynie usługi warte max 150zł ,... Gość Masakra (1) Zakupiłem w groupon pakiet oczyszczania zębów,tj. skaling, piaskowanie,... Pit lilka - opinia (2) Zakupiłam tak, jak pozostali niezadowoleni groupon o wartości 800zł. Zrobiłam... lilka
Jak najdalej od tego typu " fachowców" (1) Zgłosiłam się do gabinetu z grupona w celu oczyszczenia zębów.Przy okazji tej... Ostrzegająca !!!! wybielanie z gruponem (1) Czytając wcześniejsze opinie z obawą udałam się na wybielanie zębów zakupione... Bożena NIE POLECAM!!!! (1) Na to żeby mieć ładne zęby pracowałam całe wakacje a Pani dr zamiast pięknych... Ewa ODRADZAM! NIE WYKUPUJCIE KUPONÓW DO TEGO GABINETU! (1) Nie poświęcę dużo czasu na opisywanie. Zgadzam się w 100% ze wszystkimi... doris Stomatolog godny polecenia!!! (2) Polecam wizyty u Pani Dr Renaty Profesjonalistka w swojej dziedzinie, a do... Karina Odradzam (1) Miałam u tej pani robione 5 zębów, wszystkie plomby do wymiany. Każdy... Małgorzata Skandaliczna obsługa i jakość usług (1) Usługę o wartości 800 złotych zakupiłam na Gruponie. W tej cenie Pani Doktor... Agnioeszka wszystkie plomby do wymiany po tym stomatologu (1) Leczyłam u Pani doktor kilka zębów,po roku byłam u innego stomatologa i... Krystyna Zielińska omijajcie z daleka! (1) przestrzegam was przed wizytą w Dent Stomatologia Plac Górnośląski; skuszona... Magdalena Nie polecam (2) zakupiłam Groupon o wartości 800zł. Wybrałam wybielanie metodą nakładkową o... Kamila JA WYMAGAJĄCY PACJENT !!! (2) DO WSZYSTKICH. Jestem wymagającym pacjentem, nie nawidzę chodzić do Dentysty,... Bartosz Usluga z grupona (2) Wizyta zakupiona z grupona. Całość wizyty przebiegla w tempie ekspresowym... Magda KATEGORYCZNE NIE!!!! (1) Stanowczo odradzam ten gabinet dentystyczny. Wizyta trwała krótko, była... Black cat nie polecam (2) Witam, zakupiłam usługę na gruponie. Powinno to wiązać się z dobrą reklamą i... Niezadowolona pacjentka ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zakupiłem usługę na citeam (za 259 zł kupon o wartości 800 zł) Schody zaczęły... Khan doskonała dentystka (1) Bardzo polecam panią Renatke, świetny dentysta juz wielokrotnie korzystałem z... MARIAN oszukana - opinia (3) Podzielam opinie Magdy. Tez byłam na wizycie z gruponu. Moje odczucia sa... oszukana