limes

nie polecam nikomu pracy!!!!!!!! unikajcie wogole ich ogloszen !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: limes

Wypowiedź bogata w argumentację.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

sprawdz sam/a jak ci nie wystarcza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co? zwolnili cię??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty to masz ten sarkazm,ledwo oczy otworzysz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie dziwie sie ze nie macie pracy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście nie trzeba tu zaznaczać, że odpowiadając w ten sposób, pracownik firmy stara się aby utrzymać choć trochę dobrego słowa dla tej firmy.

Niestety tyle osób się tam przewinęło, że nie jedna mała firma może pochwalić się taką rotacją.
Brak zgranego zespołu - bo jak się zgrać jak ciągle ktoś wylatuje i przychodzi nowa osoba.

Nie ważne że wyrobiony plan sprzedażowy, nie ważne ile harujesz, jesteś śmieciem, który po zużyciu, wyrzuca się za siebie i zapomina.

Robisz na jednym etapie za:
sprzątaczkę, sprzedajesz, obsługujesz klienta w biurze, odbierasz telefony, pobierasz pieniądze od klienta który przychodzi do biura, ........ chyba dalej nie muszę wymieniać bo wpis byłby bez końca

N I E P O L E C A M!!!!!!!!!!!! SZKODA WASZEGO CZASU

NIE ZDOBĘDZIECIE TU ŻADNEGO DOŚWIADCZENIA A JEDYNIE

NABAWICIE SIĘ NERWICY
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak jest wszedzie.... a pracowac trzeba :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdyby było jak wszędzie, to bezrobocie byłoby
bez porównania wyższe.., a będzie tak czy inaczej..
Złote lata 2006-2008 (gdzie na co drugiej witrynie
oraz w internecie, także "tu" ofert pracy było na kilka razy więcej stron,
niż obecnie) odeszły i długo nie wrócą
Co do samych ofert, są poważne przedsiębiorstwa i są (...),
które traktują ludzi (..) ALE TEŻ! są ludzie z OGROMNĄ postawą roszczeniową, z takimi osobami płci oboja miałem kiedyś okazję,
na warsztacie w WUPie.. Jak się ich słuchało, to płetna była tylko jedna, dłuuuugo będziecie szukać..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jest tak wszędzie.

Tutaj pracodawca nie jest Tobie wdzięczny za to że odwaliłeś/łaś kawał dobrej roboty.

Tu nawet nie wiedzą co to jest "motywacja pracownika".
Nie ma żadnych szkoleń, które umożliwiły by Tobie przede wszystkim zdobywanie wiedzy, która przydała by się do wprowadzania jakichkolwiek zmian.

Po to są takie forma, żeby przede wszystkim ostrzec innych przed stratą czasu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracowałam w tej firmie przez dłuższy czas ... Tego się nie da opisać!
Tak jak pisze "Życzliwa" to firma, która wyzyskuje ludzi. Pracując w dziale obsługi trzeba nie tylko odbierać telefony, dzwonić do klientów - czyli robić to co należy do NORMALNYCH obowiązków pracownika,ale również sprzątać (np. myć naczynia po wszystkich pracownikach firmy) i robić wiele rzeczy, które nie należą do obowiązków pracownika biurowego. Najlepsze są obietnice składane na początku - przy zatrudnieniu, czyli możliwość rozwoju - pytanie jakiego ???, podwyżka - pytanie jaka ??? Nie ma szansy na żadne dodatkowe pieniądze, nawet obiecane premie za wykonanie planu sprzedaży (oczywiście niemożliwego do wykonania!!!) nigdy nie zostają wypłacane, chociaż PAN DYREKTOREK zawsze obiecuje !!! Totalnie beznadziejna firma !!! Żałuję, że zmarnowałam tam tyle czasu pracując dla nich.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Teraz widać z kim mamy tu do czynienia i o co Ci chodzi. Wpierw piszesz negatywne opinie o firmie jako były pracownik a później krytykujesz ich usługi - szczególnie, że nigdy z nich nie korzystałaś, bo mieszkasz tam gdzie nie ma ich sieci... tak wiem, kim jesteś.

Gdybyś była rozgarnięta i umiała zarządzać ludźmi to byś pracowała dalej.
Sama jesteś sobie winna. Prócz siedzenia i przytakiwania nie wniosłaś niestety nic, a miałaś na to ponad rok czasu.

Co więcej, nie potrafiłaś nawet przyjść i zdać miejsca pracy zostawiając jeden wielki burdel. Gratuluje podejścia. Bardzo jesteś wiarygodna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...