linea raffaelli
Po 19 sierpnia sprzedam suknię ślubną wzorowaną na modelu Linea Raffaelli 3666-003. Suknia będzie w kolorze ecru (nie będzie bardzo jasny), z mocno kreszowanej tafty z połyskiem. Kołnierz, szal i dwie warstwy spódnicy zostaną wykonane z kreszowanej organtyny w minimalnie ciemniejszym kolorze. Tak właśnie wygląda ta suknia w oryginale, ale na zdjęciach wydaje się, że tafta jest bez połysku, a kolory tafty i organtyny nie różnią się. W salonie ta suknia jest tylko w kolorze różowym, a materiał nie jest tak mocno skreszowany jak na zdjęciach sukni w kolorze ecru.
Moja suknia będzie szyta na wzrost 164 + 10 cm obcas, zostawiony zostanie zapas kilku centymetrów materiału, żeby ją ewentualnie wydłużyć. Rozmiar, który noszę to 36, ale zostanie zostawiony zapas na poszerzenie do rozmiaru 38.
Koszt nowej sukni w salonie to 4880 zł, orientacyjny koszt szycia podobnej sukni to koszt około 2500 zł. Sprzedam za 1300 zł, chyba że ofert będzie dużo i ktoś da więcej. Moja cena na razie obejmuje suknię i szal, bo nie wiem jakie będę miała do niej dodatki.
Suknię będzie można obejrzeć przed moim ślubem, będę ja miała pod koniec czerwca.
Suknię można obejrzeć na stronie: http://www.linearaffaelli.com
Jeżeli ktoś jest zainteresowany moją ofertą, to proszę o kontakt na maila jpielasa@op.pl

Moja suknia będzie szyta na wzrost 164 + 10 cm obcas, zostawiony zostanie zapas kilku centymetrów materiału, żeby ją ewentualnie wydłużyć. Rozmiar, który noszę to 36, ale zostanie zostawiony zapas na poszerzenie do rozmiaru 38.
Koszt nowej sukni w salonie to 4880 zł, orientacyjny koszt szycia podobnej sukni to koszt około 2500 zł. Sprzedam za 1300 zł, chyba że ofert będzie dużo i ktoś da więcej. Moja cena na razie obejmuje suknię i szal, bo nie wiem jakie będę miała do niej dodatki.
Suknię będzie można obejrzeć przed moim ślubem, będę ja miała pod koniec czerwca.
Suknię można obejrzeć na stronie: http://www.linearaffaelli.com
Jeżeli ktoś jest zainteresowany moją ofertą, to proszę o kontakt na maila jpielasa@op.pl