mam prosbe czy znacie adresy sklepow gdzie mozna cos takiego zrobic??
interesuje mnie zarowno 3miasto jak i warszawa....
Pozdrawiam...
00
Re: lista prezentow
amsta
(20 lat temu)
a o co chodzi??bo nie kum kumam??:D
00
MadziaK
(20 lat temu)
w centrum Manhattan we wrzeszczu jest jeden taki sklep, na parterze przy wyjsciu na jaśkową dolinę, ale tym bliżej Moreny,
w Alfie tez jest taki sklep, kolo galerii z rysunkami mleczki, chyba jakos na przeciwko Marconi.
00
tulla
(20 lat temu)
Zgadza się Madzia - pierwszy to Galaktyka, super rzeczy do kuchni, a drugi to Avangarda - porcelana V&B, Rossenthal i fajne rzeczy od Goebela. Podobną ofertę ma nowootwarty Cafe Rossenthal w Manhattanie, ale nie wiem czy prowadzą listę. Hm, sklepy też lubimy podobne? :)
00
MadziaK
(20 lat temu)
no ten w alfie sklep jest wspanialy...:)
00
Sasza
(20 lat temu)
a ja uwielbiam Galaktykę, może dlatego bo lubie gotować.
00
tulla
(20 lat temu)
To podrzuć jakiś fajny przepis :)
00
beata81
(20 lat temu)
U sióstr jakiśtam w Madisonie :)
00
kajka26
(20 lat temu)
powinnas sie pytac w tych sklepach w ktorych podoba ci sie asortyment, wiekszosc slkepow juz praktykuje listy prezentow, a w tych w ktorych jest to nadal zwyczja obcy, mzesz sama zasugerowac ze jest to bardzo korzystna usluga :-)
00
Sasza
(20 lat temu)
aaa w top meblach jest taki sklep duży z porcelaną i takimi tam drobnostkami, obrusy mają świetne. Pytałam ostatnio o listę własnie i podobno nie ma problemu żadnego.
00
Anusia***
(20 lat temu)
w Klifie w Gdyni też jest taka opcja :-)
00
Anna1
(20 lat temu)
W Blue City i chyba w Reducie
00
kajka
(20 lat temu)
a na czym to polega?(lista)
00
UB
(20 lat temu)
w Alimi Decor w Klifie można :)
A lista polega na tym, że zapisujesz rzeczy, które Ci się podobają i zostawiasz taką listę w sklepie i jak ktoś Cie pyta co chcesz w prezencie to odsyłąsz go do tego sklepu i tam już nie musi się zastanawiać co wybrać tylko wybiera z tego co TY zapisałaś a Pani wykreśla to z listy, żeby się nie powtarzały prezenty :)
fajna sprawa my coś takiego zrobiliśmy :) warto tylko wymienić rzeczy w dużym przedziale cenowym my mamy wypisane rzeczy od 12 zł do 200 zł więc każdy znajdzie coś dla siebie :)
00
Dori
(20 lat temu)
Czasem tez w takim sklepie wybrane przez was rzeczy sprzedawca ustawia na osobnym stoliku - jak zaproszeniu goście wchodzą coś wybrac z tej listy, to kieruja ich do tego stoliczka. Odrazu widzą co jest i jak wygląda...
00
Ssylwia
(20 lat temu)
dziekuje za odpowiedzi na mojego posta...
mam jeszcze jedno pyt...
W Blue City i w Reducie moze ktos wie jakie konkretnie sklepy??
Pozdrawiam...
00
kajka
(20 lat temu)
hmm :(to niedobrze bo ja mam prawie wszystkich gośi spoza trojmiasta i wesele i slub też:(myslałam ze to na zasadzie takiej ,że sklep zamawia i wysyła ewentualnie..ale chyba sie rozmarzyłamza bardzo:)