urolog- specjalista od prostaty pilnie potrzebny

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
j.w., dla osoby z powikłaniami pooperacyjnymi (stan zapalny), bo lekarz przeprowadzający zabieg bagatelizuje wszystkie objawy. Najwyraźniej nie chce przyznać, że skopał operację. Szukam więc dobrego urologa, który byłby w stanie pomóc. Może być prywatnie, ale nie ukrywam, że dobrze byłoby, aby lekarz miał też podpisaną umowę z NFZ.
Sprawa jest dość pilna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: urolog- specjalista od prostaty pilnie potrzebny

Marcin Markuszewski przyjmuje w LuxMed

Ja polecam wszystkich pracujących w AM.
Właśnie wyszłam ze szpitala. Do Markuszewskiego terminy są na 2 tyg. Idź do Zachalskiego w LuxMedzie, on Ci wystawi skierowanie do AM i tam Cię przyjmie. Fajny młody lekarz, do niego terminy są od ręki.
Teraz nie chodzę do Luxmedu, tylko co tydzień bezpośrednio na odział na kontrolę.
Tam i tak ich wszystkich nadzoruje prof. Krajka, a to podobno spec nad spece. Jak jest ciężki przypadek, to i tak decyduje on.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki dziewczyny za pomoc.

ajeczka, mój tata miał właśnie operację w AM, a dokładnie na Klinicznej, bo tam jest oddział urologii.Operację przeprowadził dr Perkowski i chyba coś zpiep... i teraz nie chce się do tego przyznać. Albo zoperował nie to co trzeba, bo to niemożliwe, aby po takim czasie cały czas utrzymywał się stan zapalny. Dlatego czas zmienić lekarza.

Dziewczyny, czy orientujecie się, czy Markuszewski i Zachalski też przyjmują na Klinicznej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Szczurek -Gdynia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

o kurcze... o Urologi na AM mówi się bardzo dobrze. Robią tu niezłe myki, jak np. zmiana płci i inne zabiegi, których nigdzie w Polsce nie robią
o Perkowskim to nie słyszałam... w takim wypadku to najlepiej od razu do prof. Krajki.
Zachalski przyjmuje właśnie na Klinicznej, bo tam do niego na USG chodzę. Jest też tam lekarz o nazwisku chyba właśnie Markuszewski, ale mój mąż się upiera, że Matuszewski, więc nie wiem... Wiem tylko, że on nadzorował jeden z moich zabiegów.
No ale Zachalski, to jest jeszcze w miarę młody i na razie nie ma tam za wiele do powiedzenia. Jak wspominałam, to prof. Krajka tam o wszystkim decyduje, to bardzo silna osobowość i ustawia tych swoich lekarzy po kątach. Ja jestem dziwny przypadek, ale nie ma obecnie zagrożenia życia, więc zajmuje się mną nadal Zachalski.

ajeczka, to życzę zdrówka.
Czyli Krajka jest tam ordynatorem?

tak Krajka to ordynator :)

Nie wiem gdzie tak ludzie chodzą do lekarzy i kto im tak daje skierowania i kto ich tak od reki przyjmuje, ja takich lekarzy ani miejsc nie znam.

Zmieniły się czasy, to było 6 lat temu...

Inne tematy z forum

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...