lokal na poprawiny

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Szukam lokalu na poprawiny. Ma to być normalna impreza dla znajomych. Tylko mam problem z lokalem. Zależy mi na sobocie, bo ślub i normalne wesele w piątek, a większość klubów nie organizuje zamkniętych imprez w soboty. Czy ktoś może mi coś doradzić?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: lokal na poprawiny

Kumpel robił urodziny w Orchidei na piętrze, żarcie full wypas jak na normalnym weselu coś koło 70 dych na łebka wyszło

Dzięki, ale ja szukam lokalu na taką imprezę bardziej w stylu dyskoteki. Tak jak się robi osiemnastki. Mam jakieś 300 osób do zaproszenia na tą imprezę, weselę robię swoją drogą, także druga impreza po 70 zł na łebka by mnie wykończyła finansowo.

spróbuj w uchu sprawdzając wcześniej, czy nie mają koncertu
chciałam Ci zaproponować kawiareton, tam soboty wchodzą w grę, ale nie ma mowy o 300 osobach
generalnie przy tej ilości osób będziesz mięc bardzo duży problem, bo potrzebujesz dużego loklau, który w sobotę generuje spore zyski i nikt go dla Ciebie nie zamknie, skoro nie zamierzasz dużo płacić
zastanów sie, czy jednak nie niedziela - w końcu wesele masz raz w życiu i chyba Wasi przyjaciele mogą mieć kiepski poniedziałek. a będzie nieporównanie łatwiej. drugie rozwiązanie to poszukać miejsca, gdzie postawisz namiot z podłogą i albo będzie on całkiem gdzie indziej niż lokal, albo lokal otwarty, namiot zamknięty. Na pewno namioty stawiaja rucola w sopocie i hotel krolweski (ładnie, nad motławą). jak mi się przypomna inne propozycje, to jeszcze napiszę. Można jeszcze samemu wynająć namiot (np. od Targów Gdańskich i dogadać się z jakimś właścicielem terenu "publicznego" typu park czy plaża. Ale to może sie okazać nieopłacalne.