londyńska taksówka!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czesc dziewczny mam ogromną prośbę czy slyszałyście cos na temat taksówki londyńskiej która moża wypozyczyc we wrzeszczu??? ja ja mam zarezerwowana na 19,08 a wczoraj usłyszałam ze ona czesta sie psuje i ze nie wywiazuja sie z umowy:( jezeli cos wiecie to napiszcie. ślub juz co raz blizej i boje sie ze bede bez auta:(
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: londyńska taksówka!

Ja właśnie trochę się wystraszyłam i nie wzięłam tej taksówki, choć bardzo mi się podobała, ale ze względu na odległość jaką musiałaby ona przejechać - czas i koszt (a raczej szybko one nie jadą) no i te obawy czy w ogóle dojedzie utwierdziły nas w przekonaniu, żeby wziąć inne autko. Jeśli nie masz dużych odległości do przejechania to ja bym ją wzięła bez obaw. Będzie dobrze :)

ja widziałam tę taksówke na targach ślubnych i mogę Ci tylko powiedzieć, że w środku potwornie śmierdziało starym olejem no i jest mało miejsca....

a my mamy londyńska taksowke !!!!!!!!!
siedzielismy w srodku i nic nie smierdzialo , poza tym ta taksowka stoi caly czas zgarazowana i wyjezdza tylko na takie okolicznosci jak sluby. Miejsca jest calkiem sporo (swiadkowie siedza na takich krzeselkach jak w korytarzu w pociagu -beka,tylem do kierowcy)...
i koszt jak na wynajem nie jest az tak wysoki ..

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...