moze któras gdzies widziała-bede wdzieczna za namiar na miejsce gdzie mozna kupic?w "mama i ja" jest gluck ale drogie strasznie poza tym nie moge nigdzie znaleźć...wiekszośc ma kolorki teak,sosna,słomka,biały,niebieski....
Moniu nie wiem czy o taki kolor chodzi ??
http://allegro.pl/item227827424_lozeczko_drewex_kuba_ii_orzech_szuf_mat_gryk_po.html
http://allegro.pl/item227827428_lozeczko_drewex_kuba_ii_orzech_mat_gryk_po.html
http://allegro.pl/item239083808_vox_lozeczko_drewniane.html
moja kolezanka kupila sosnowe i malowala je na zielono moze ty tez sprobuj jesli nie uda ci sie dostac
Moniu ja widziałam takie łóżeczka w Akpolu (raczej same fronty tych łóżeczek co podała linki Mirakula),
Obawiam się , że trzeba je zamówić i czekać na ralizacje.
Te z allegro firmy drewex są ślicze, no i mają bardzo przydatną dolną szuflade.
dziekuje....słyszłam ze łóżeczko drewexu sa kiepskie i małowytrzymałe ze sa tez mało stabilne i maja dosc miekkie drewno przez co szybko sie niszcza.....mirakula-mysleliśmy o przemalowaniu sosnowego na ciemny brąż tylko pytanie jakimi farbami mozna to zrobic i gdzie dostac farby do malowania mebli dziecięcych...mogłabys sie zapytac swojej koleżanki?
ona kupila zwykla farbe do malowania drzewa i po pomalowaniu lozeczka wietrzyla je, nie zgodze sie z opinia ze Drewex ma kiepskie lozeczka moje dziecko jak i kilkoro innych spalo w lozeczkach tej firmy i nic nie mozemy im zazucic to ze firma np Vox ma drozsze lozeczka nie znaczy ze lepsze tez robia z sosny:)
o matko ! nie słyszałam nawety o tym kokosie;)...ale jaka była przyczyna?;)...acha no to ok czyli bejca jak pomalujemy np w październiku to w styczniu juz na pewno wywietrzeje;)...ale wiem ze niektore lakiery uczulaja -moj dziadek jest alergikiem i jak babcia mu fotel bujany pomalowała lakierem i 3 tygodnie wietrzyła w ogrodzie(niezła historia to jest w ogole cała rodzinka ma beke z tego :) )to jak wniosła do domu dziadka dusiło...
hmm moze rzeczywiscie bym sie skusiła na drewex..tylko dobrze byłoby zobaczyc je "na zywo" czy oprocz akpolu wiecie gdzie mozna je zobaczyc w akpolu sa poobdrapywane wszytskie,a jednak kolorki ze zdjec czesto róznia sie od tych rzeczywistych...no i wiadomo jak sama zobacze to inaczej niz takie kupowanie wciemno na allegro:)
przepraszam ze wtracam swoje trzy grosze ale pamietam ze 6 lat temu mialam podobne dylematy pare miesiecy przed porodem latalam po sklepach i wybieralam kolor lozeczka zeby pasoawal pod kolor mebli piekna posciel z baldachimem i pare jeszcze innych zupelnie niepotrzebnych jak sie pozniej okazalo rzeczy.Z powodu iz ostatnie miesiace spedzalam w szpitalu moi rodzice kupili wbrew mojej woli najzwyklejsze najtansze sosnowe lozeczko argumentujac to ze ja sie w takim wychowalam i zyje bylam wsciekla do momentu az wyszlam ze szpitala i okazalo sie ze i tak niestety moj syn wiecej spi ze mna niz w lozeczku teraz sluzu ono mojej kolezance ktora pozyczyla je odemnie bo doszla do wniosku ze szkoda pieniedzy na tak krotki okres czasu w jakim dziecko wyrasta z lozeczka i przenosi sie na tapczanik wybrala sobie tylko w sklepie dobry nowy materacyk.To tak do przemyslenia a najciekawsze bo pamietam jak sie jeszcze w ciazy zarzekalam ze moje dziecko bedzie spac w lozeczku a nie ze mna zycie jednak pisze swoje scenariusze:)
ale ja własnie szukam najtańszej opcji:)dlatego jak wyzej napisąłam nie kupie na pewno gluck'a gdyz jest drogie....zreszta drewex jest jedna z najtanszych firm i łóżeczka tez sa bardzo tanie:)