Re: lumpek na brzeznie
~brzeźnianka
(11 lat temu)
no niestety zmiany poszły na gorsze, wystrój owszem inny, ale towar zdziadział, używana bluzka 25 zł, na wyprzedaży za tą cenę mogę sobie nową kupić, wybrać rozmiar itp. Ceny w Fuksie nigdy nie były niskie, ale rekompensowała je jakość towaru, czego obecnie brakuje. Obsługa niestety również fatalna, nowa ekspedientka komentuje sprawy służbowe na forum sklepu, nie jest to profesjonalna postawa, ostatnio podeszła do mnie i zwróciła na głos uwagę, że w tym sklepie nie chodzi się z dużymi torbami i plecakami, bo są liczne kradzieże, poczułam się jakby ktoś mnie w twarz uderzył. Właściciel ma prawo ustalać takie zasady, a ja powinnam o tym wiedzieć wchodząc do sklepu, a nie być atakowana, w dodatku indywidualnie takimi "informacjami", można powiesić kartkę na drzwiach, nie muszę się godzić na pozostawianie swojej torby z zawartością gdzieś za ladą, skąd pewność, że "odbierze" ją właściwa osoba? reasumując, nie polecam, ani ze względu na towar, ani ze względu na nową jakość obsługi klienta. Dawniej byłam stałą klientką, teraz pewnie zajdę tam sporadycznie, lub wcale.
9
1