100 RAZY NA TAK !! :D
Jeżeli ktoś ma wątpliwości,co do wyboru OSK z czystym sumieniem SERDECZNIE POLECAM "SPEED".Dojazd do budynku ZSBO,w którym odbywają się wykłady jest łatwy i szybki zarówno z Centrum,Oliwy,jak i Nowego Portu.Zajęcia teoretyczne są prowadzone w sposób profesjonalny oraz w miłej,przyjaznej atmosferze.Sprzęt i materiały szkoleniowe na wysokim poziomie,samochód w bardzo dobrym stanie.Nie ma problemów z ustalaniem terminów jazd.Na kurs chodzi się z przyjemnością,a to wszystko dzięki instruktorowi.Pan Janusz Opiela cechuje się ogromną cierpliwością i poczuciem humoru.Można go pytać o co tylko się chce,nawet jeśli pytanie wydaje się nam "głupie"-chociaż wg.niego takich nie ma;)Wytłumaczy wszystko,co sprawia nam trudność.Trasy jazd są odpowiednio rozłożone w stosunku do liczby wymaganych godzin,a klimat wymarzony dla każdego kursanta-na pełnym luzie i bez napięć.
Na zakończenie dodam od siebie,iż od dawna wybierałam się na kurs prawa jazdy,ale nigdy nie mogłam się przełamać ze względu na wypadek samochodowy mający miejsce w dzieciństwie.Któregoś dnia koleżanka poleciła mi właśnie OSK "SPEED".Opowiadała same superlatywy więc postanowiłam spróbować.I szczerze NIE ŻAŁUJĘ WYBORU!Pzdr
Na zakończenie dodam od siebie,iż od dawna wybierałam się na kurs prawa jazdy,ale nigdy nie mogłam się przełamać ze względu na wypadek samochodowy mający miejsce w dzieciństwie.Któregoś dnia koleżanka poleciła mi właśnie OSK "SPEED".Opowiadała same superlatywy więc postanowiłam spróbować.I szczerze NIE ŻAŁUJĘ WYBORU!Pzdr