47 roninów

Temat dostępny też na forum: 47 roninów
Opinie do filmu: 47 roninów.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A fujjj :(

Sztucznie pompowane plytkie romansidlo. W dodatku amerykanska pompka zastosowana do japonskiej rzeczywistosci. Troche siekaniny mieczykami. Odnioslem wrazenie ze wszystko w tym filmie dotkniete jest po lebkach. Co w takim filmie robi "wybraniec" z Matrix ? Pomylka. Stracone prawie 30 dychy i co gorsza 2 godziny. Efekty filmowe moga byc ale wszystko to wyszlo jakosc bezbarwnie, jakby rezyser mial pomysl na film ale go zapomnial, poszedl pic a reszta jego ekipy jakos dokonczyla robote.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

Koszmar :/

Po obejrzeniu trailera nie mogłam się tego filmu doczekać, a zawiodłam się potwornie. Gra aktorska - dramat, dialogi straszne, efekty specjalne - może i są, ale tyle, co na lekarstwo. Kocham sci i fantasy, a się po prostu nudziłam :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie nudziłam się

ani ja ani ci którzy ze mną przyszli. Przepiękne widoki i wartka akcja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

barwny

Film bardzo barwny, z dobrze dobraną muzyką. Dziś na siłę doszukujemy się jakiś anomalii żeby film określić jako DOBRY. Im bardziej dziwny tym wszyscy bardziej pieją ze taki DOBRY. A ten jest po prostu ładnym przedstawieniem. Oparty na prawdziwych wydarzeniach. Mi się podobało.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

szajs

strasznie gupie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

nawet..

nawet na furze z gnojem trochę kultury obowiązuje!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SHOGUN poleca

Jeżeli oczekujesz zawiłej i zaskakującej historii to rzeczywiście zostań w domu.
Jeżeli chcesz przenieść się w czasie do Japonii Samurajów, dla których najważniejszy był honor i życie według kodeksu to właśnie to znajdziesz idąc do kina na ten film.
Piękna scenografia, wartka akcja wszystko połączone w spójną całość, nienachalny choć jak najbardziej na miejscu Keanu Reeves. W moim odczuciu solidna produkcja. Polecam serdecznie nikt mi za to nie płaci i gwarantuje, że oderwiecie się od codzienności na minimum 2 godziny:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

uważam ze warto

Uważam ze warto obejrzeć ten film. Nie jest to film ambitny ale w zalewie szmiry uważam że nie straciłem czasu na jego oglądanie. Jak ktoś lubi film przygodowy z wartką akcją to się nie zawiedzie. Oczywiście jest wątek miłosny jako główne motto filmu i można się wzruszyć. Polecam a malkontentom..hm zawsze nie dogodzi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wysokie i niskie tony (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.

Wartość sentymentalna (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wartość sentymentalna . Przeczytaj o filmie.

Avatar: Ogień i popiół (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Avatar: Ogień i popiół . Przeczytaj o filmie.