Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim szkołę ABC. Ja jeżdziłam z Panem Tomkiem. Super... Kasia MACIEJ NAJLEPSZY INSTRYKTOR W A B C (1) PRZEZ 10 GODZIN JAZD Z MAćKIEM NAUCZYłAM SIę WIęCEJ NIż RZEZ 20 GODZIN Z... Marta Co jest na NIE !!!!w tym Ośrodku:) (1) Zabardzo się starają,uparcie umawiają się na jazdy –najlepiej... DENI
zdalem za pierwszym razem (1) Jak chcecsz zdac to polecam ta szkole. Kurs jest przygotowany tak aby... newo Łukasz R. - opinia (1) Myślę że wyniki egzaminów świadczą same za siebie kat A i B za pierwszym... Łukasz R. ABC (1) w 4 godziny z instruktorem Maćkiem nauczyłam sie wiecej niz w 30 godzin z... Sandra Iwona - opinia (1) Zapisałam sie na kurs do ABC z "polecenie" i ... nie żałuję. Ośrodek... Iwona Zdałem dzięki Panu Łukaszowi!!!!!!!!!! (1) Kurs robiłem 30km za Gdańskiem dlatego na palcach mogę policzyć ile razy... Sławek Polecam Abc!! (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Abc.Mam porównanie z innymi szkołami i... Marysia REWELACYJNA SZKOŁA !!! (1) Wszystkim gorąco polecam ABC. Świetny wykładowca, profesjonalni i mili... Kinga Średnia zdawalności mówi sama za siebie (1) Znakomici nauczycile. Uczą jazdy, a nie tylko zdania egzaminu. Zdałem za... Grzegorz zdałam za 1-szym razem! (1) Niemożliwe stało sie możliwe, zdałam za 1-szym razem. Dziękuje Panu Pawłowi-... kate k. magda (1) ja chodzilam na kurs do ... ale tam nie nauczyl mnie instruktor niczego tylko... magda ZDAŁAM ZA DRUGIM RAZEM DZIĘKI PANU PAWŁOWI!!!!!!!!!!!!! (1) ŚWIETNA SZKOŁA GODNA POLECENIA. MOIM INSTRUKTOREM BYŁ PAN PAWEŁ JEST ON... BEATA ZDAŁAM Z PIERWSZEGO KOPA!!! Dzięki p. Pawłowi!! (1) Ośrodek polecił mi dobry znajomy który zdał egzamin za pierwszym razem... Agnieszka G. Świetny ośrodek !!! (1) Dzisiaj zdałam prawko za pierwszym razem i to 13-ego a niektórym źle się ta... ania Polecam ABC (1) Szczerze polecam szkołę ABC. Miła atmosfera, świetni instruktorzy (pozdrawiam... Kasia A za pierwszym razem, B za drugim:) (1) Wszystkim goraco polecam ta szkole ma naprawde swietnych instruktorow, ktorzy... Anka Bardzo dobra szkoła (1) Brałem w tej szkole jazdy dodatkowe i zdałem :) Na uwagę zasługuje plac... Robert Polecam bo warto! (1) Polecam wszystkim szkołę ABC ,bo naprawde fajni ludzie ,można sie spokojnie... Piotrek