ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Aleksandra - opinia (1) Polecam wszystkim Alfę! Świetna szkoła jazdy, która dostosowuje się do... Aleksandra Małgorzata - opinia (2) Egzamin zdany za pierwszym razem mówi sam za siebie Małgorzata Laura - opinia (1) Bardzo polecam Alfę, szczególnie jazdy z instruktorem Kamilem, który potrafi... Laura
Paulina - opinia (1) Godna polecenia szkoła nauki jazdy zarówno dla osób bardziej, jak i mniej... Paulina Dawid - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy na jaką można trafić, niezapomniane wrażenia jak i... Dawid Piotr - opinia (1) Serdecznie pozdrawiam i polecam OSK Alfa, zwłaszcza Instruktora Artura od... Piotr Wojtek - opinia (1) Bardzo wysoki poziom nauczania, profesjonalni instruktorzy, szczególnie... Wojtek Wiewiór - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy! Zawdzięczam tej szkole wiele! Szczególnie najlepszej... Wiewiór Adrianna - opinia (1) jak najbardziej polecam szkółkę Alfa . zajęcia z teorii na bardzo wysokim... Adrianna Arek - opinia (1) Polecam bardzo instruktora Kamila z nim zdałem za pierwszym razem. Cudowny... Arek Paweł - opinia (1) Szczerze polecam Alfę, a szczególnie instruktorów Adriannę i Artura.... Paweł Serdecznie polecam :) (2) Serdecznie polecam kurs w OSK Alfa. W szczególności jazdy z instruktorem... Marta Martyna - opinia (2) Zdecydowanie polecam osk alfa a w szczególności jazdy z panem Kamilem dzięki... Martyna Polecam. (2) Bardzo gorąco polecam. Świetna atmosfera i podejście do kursanta. Teoria... Kasia Polecam z całego serca! (1) Jeżeli szukasz kursu prawa jazdy, szkoła ALFA to najlepszy wybór! Instruktor... Weronika Mega Polecam! (1) Z całego serca polecam tą szkółkę jazdy! Instruktorzy są bardzo profesjonalni... Nicole Najlepszy wybór (1) Szukając szkoły jazdy kierowałam się opiniami, miejscem zaczynania jazd oraz... Agnieszka Emilia Jakimska - opinia (1) Dokładnie wczoraj zakończyłam egzamin, Teoria zdana za pierwszym raz,... Emilia Jakimska Polecam i dziękuję! (1) Moje początkowe jazdy z innymi instruktorami były bardzo trudne, bałam się,... Gosia Pani Ada - jedyny słuszny wybór (1) Według mnie nie ma lepszej osoby, która przygotuje kogoś do egzaminu... Oskar