Gorąco polecam! (1) Zdecydowanie polecam OSK AS. W 100% profesjonalne podejście i zaangażowanie ;... Paulina Zdane za pierwszym razem!!! (2) Z czystym sumieniem polecam OSK As! Właśnie zdałam egzamin za pierwszym... Magda Zdane za piewszym razem! oczywiśćie z P. KRYSTIANEM :) (1) Powiem szczerze, że tak profesjonalnego podejścia i zaangazowania to się nie... magdalena b.
Z Panem Mikołajem zdałam za pierwszym razem !!! (1) Mój instruktor Pan Mikołaj wykazał się pełnym profesjonalizmem! Dzięki Niemu... FemaleDriver AS górą (!) a Pan Jarosław Warlikowski najlepszy ! (1) Pan Jarek z As'a jest najlepszym instruktorem w Trójmieście i proszę się ze... Łucja Profesjonalny instruktor Pan Irek Dąbrowski (1) Po części praktycznej z Panem Irkiem, nawet surowy egzaminator się poddaje.... Szymon bezkonkurencyjni (1) Kurs robiłam w innym osk,niestety straciłam tylko czas i pieniądze.Oblałam... Kasia kursantka - opinia (1) Naprawdę polecam, zwłaszcza instruktora Pana Jerzego, który rewelacyjnie... kursantka Zdecydowanie polecam (1) To najlepsza szkoła jazdy. Zdałam za pierwszym razem ale to zasługa Pana... Weronika ''AS'' jest najlepszy :) (1) Polecam wszystkim zainteresowanym, ja jestem bardzo zadowolona ;) Zdawałam... Monika Saldat Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdańsku (1) BARDZO POLECAM!!! Zdałam za 1 razem. Panuje obiegowa opinia, że bardzo ciężko... Wioletta Kamińska Prawie jak Need for Speed: Carbon (1) Bardzo polecam ten ośrodek, dobre przygotowanie, wysoka kultura to jest to... Marcin :-(( OŚRODEK TRAGICZNY (BEZ REWELACJI) (6) hm..Ośrodek As bez rewelacji myśle,że jest trochę przereklamowany,..opinie... -aga nie polecam pana staska (4) kurs teoretyczny szybko minal,ale za to jazdy dlugo trwaly chociaz ze... xxxxxxxxxxx Bardzo dobra szkoła i wspaniały instruktor Pan Irek Dąbrowski (1) Zdecydowanie polecam wszystkim szkołę jazdy "As"! Ta szkoła ma naprawdę... Iwona Drost Polecam pana Jarosława W z AS'a (1) Pan Jarek to profesjonalista w 100%. Spokojny i rzeczowy, z poczuciem humoru,... Pati :) (1) Gorąco polecam OSK AS :) Wspaniała szkoła, profesjonalna ekipa, rzetelnie... Karolina Ł. Ola - opinia (1) Jeśli chcesz nie tylko dużo się nauczyć, ale też spędzić miło czas, bez... Ola AS (1) Jezdziłem z P. Dawidem czas spedzony w L-ce nie poszedł na marne. Zdałem... Michał S. Genialna szkoła! Zdałam za 1 razem ! (1) Wielkie podziękowania należą się mojemu instruktorowi Andrzejowi. On nawet... Karolina Garbiec