Agata - opinia

Dla wszystkich, którzy poszukują swojego mieszkania i/lub nie wiedzą jak się do tego zabrać, polecam skontaktować się z p. Michałem Nitkowskim z biura Tyszkiewicz Nieruchomości. P. Michał poprowadził mnie przez cały proces, dzięki czemu nabyłam spełniające moje oczekiwania mieszkanie z rynku wtórnego. P. Michał odznacza się wysoką kulturą osobistą, punktualnością, stara się być w stałym kontakcie z klientem telefonicznie i mailowo, towarzyszy na wszystkich etapach, od pierwszego kontaktu aż do momentu przekazania kluczy. Przed podjęciem pierwszych decyzji wyjaśnił proces zakupu, jakie działania z mojej strony będą do wykonania, kiedy i na jakie kwoty należy być przygotowanym do opłacenia, np. podatku od nieruchomości, opłaty notarialnej, kwestii bankowych. Cierpliwie odpowiadał na moje pytania upewniając się, że dany aspekt został przeze mnie dobrze zrozumiany. W imieniu właścicieli i moim załatwiał wiele formalności. W końcowym etapie informował, jakie umowy i z kim muszę podpisać, np. w sprawie energii, pomógł spisać liczniki i przygotować protokoły zdawczo-odbiorcze. Polecam profesjonalne usługi p. Michała Nitkowskiego.
Zadowolona z mieszkania Klientka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Cieszymy się, że z pomocą naszego doświadczonego i skutecznego Agenta stała się Pani szczęśliwą posiadaczką własnego M. Dziękujemy za budującą opinię i życzymy wszystkiego dobrego! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kazimierz - ocena (3 odpowiedzi)

Witam. Napisze parę zdań,naszą sprawą zakupu nieruchomości zaimowała się P.Ewa Czerwińska,jej...