Mają Cierpliwość :) (1) Polecam z całego serca :) Pomagają we wszystkim, mają dużo cierpliwości ,... Wioletta T. Są super !!! Nie spodziewałam się, aż tak fajnej szkoły. (1) Szkoła została polecona przez znajomą, ale przyznam , że opinie tutaj też... Patrycja M Patrycja - opinia (1) Polecam akademie prawa jazdy !! Bardzo fajna atmosfera , fajny zespol . w... Patrycja
Najlepsza (1) Polecam szkołę w pełni. Świetna atmosfera. Profesjonalni instruktorzy, którzy... Kinga ADJ (1) Polecam Akademię Dobrej Jazdy. Prawo jazdy zdane bez większego problemu.... Kate Polecam (1) Zdałem co prawda za drugim razem, ale tylko przez mój głupi błąd. Na... Czarek Halinka - opinia (1) Bardzo się cieszę że trafiłam do tej szkółki 😊. Pełny... Halinka TAK! TAK! TAK! (1) Akademia Dobrej Jazdy to najlepsza szkoła w Gdyni :) Po pierwsze super... Gosia Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni, chyba nie ma lepszej (1) Teoria bardzo dobrze, szybko i profesjonalnie Praktyka tak samo. Grzegorz Akademia Dobrej Jazdy (2) Akademia Dobrej Jazdy to najlepszy wybór w Gdyni! Jazda pod okiem Pana... Magdalena K. Akademia Dobrej Jazdy (1) Najlepsza szkoła w Gdyni, Polecam bo naprawdę warto. Kurs przeprowadzony... Wrocław Polecam! (1) Wcześniej uczyłam się w innej L-ce, instruktor nie potrafił do mnie trafić i... D. Opinia (1) Postanowiłem w końcu zrobić prawo jazdy. Przez wyszukiwarkę internetową... Marcin REWELACJA (1) W grudniu trafiłam do szkoły Akademia Dobrej Jazdy po 5 letniej przerwie a... Agnieszka W Najlepsi! (1) Akademia Dobrej Jazdy to najlepszy wybór w Gdyni! Jazda pod okiem Pana Marka... Klaudia Sukces (1) Dziękuje za solidne przygotowanie do egzaminu a szczególnie za cierpliwość... Kamila Profesjonalnie i przystepnie (1) Skończyłem kurs w tej szkole i zdałem za pierwszym razem. Obsługa bardzo... Andrzej Najlepsza Szkoła- wiem z doświadczenia :) (1) Po wieloletniej przerwie w robieniu "prawka" z innymi ośrodkami- trafiłam na... C GORĄCO POLECAM! ;) (1) Ośrodek profesjonalnie przygotowuje kursantów do egzaminu, dyspozycyjność w... Viola Zdałem! (1) Dziękuję instruktorowi za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu :-) Szkoła... Krzysiek