Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Marcin - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Katarzynę Roman-Gańczak, najlepszy instruktor z... Marcin Bartosz - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Zawsze dostawałem odpowiedź na... Bartosz julia - ocena (1) Bardzo polecam tę szkółkę! Moja instruktorka- Pani Wioleta była po prostu... julia
Julia - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy i szczególnie mojego instruktora - Krzysztofa... Julia Marzena Milewska - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Pokazywał najmniejsze błędy... Marzena Milewska Natalia - ocena (1) Z całego serca polecam instruktora Michała Cieplińskiego, dzięki niemu... Natalia Adrianna - ocena (1) Polecam Pana Michała Cieplińskiego ! Świetny instruktor, miałam trudności ze... Adrianna M.W - ocena (1) Pan Janusz Piotrowski przygotował mnie do egzaminu bez zarzutu. Profesjonalne... M.W Iga - ocena (1) Polecam z całego serca pana instruktora Marka Klimczaka. Efektywna nauka... Iga Gosia - ocena (1) Po dłuższej przerwie postanowiłam ponownie zmierzyć się z egzaminem i bardzo... Gosia Aleksandra - ocena (1) Akademia prawa jazdy to najlepsza szkoła w trójmieście. Świetnie przygotowują... Aleksandra Maciej - ocena (1) Polecam pana instruktora Janusza Piotrowskiego. Nauczył zwracać uwagę na... Maciej Nicola - ocena (1) Naukę w Akademi prawa jazdy bardzo dobrze wspominam i będę wspominać jeśli... Nicola Michał - ocena (1) Polecam z całego serca instruktora Michała Cieplińskiego Michał Szymon - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę i Instrukora pana Michała Cieplińskiego. Wróciłem do... Szymon Julia - ocena (1) Najlepszy wybór na jaki mogłam trafić, atmosfera na jazdach wspaniała.... Julia Daria - ocena (1) Najlepsza Szkoła jazdy. Instruktor Pan Tadeusz bardzo cierpliwy, przekazuje... Daria Julia - ocena (1) Bardzo polecam pana Janusza Piotrowskiego. Przygotował do jazdy na drogach w... Julia Edyta W - ocena (1) Pan Grzegorz Formella, jest instruktorem z powołania, rewelacyjnie wszystko... Edyta W Antonina - ocena (1) Z całego serca polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Widać, że Pan... Antonina