Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Bardzo szybko i bardzo skutecznie (1) naprawde fajna szkola jazdy. kurs zrobilem w niecałe 2, 5 miesiąca. rzucilem... sako Sylwia - opinia (1) Jestem jedną z pierwszych osób, która zaufała Akademii Prawa Jazdy i naprawdę... Sylwia najlepsza szkoła prawka (1) Serdecznie polecam wszystkim, ktorzy chcą zdać prawko. Przyjazna atmosfera,... Renata
polecam:) (1) Zdalam prawko za pierwszym razem a to zdecydowanie swiadczy juz o fachowosci... Marta Warto było (1) Jestem już tylko absolwentem tej szkoły,ale z czystym sumieniem mogę polecić... TW Rewelacja!! (1) Bardzo mili i kompetentni instruktorzy. Świetna atmosfera sprawia, że nauka... Renata Uzyskasz tu rewelacyjne przygotowanie! (1) Miałam okazję, a za razem i przyjemność jeździć po godzince z 4 instruktorami... Iza W końcu znalazłam chwilkę by ICH zachwalać! A przecież to IM SIĘ NALEŻY! (1) Moja nauka jazdy ma bardzo bogatą historię jeśli chodzi o listę instruktorów... sylwia Nie żałuję i Wy też nie pożałujecie! (1) W Akademii Prawa Jazdy wykupiłam 10 godzin jazd, bo dzięki poprzedniej szkole... ania Polecam (1) Szkoła zdecydowanie godna polecenia. Po wcześniejszym kursie w innym ośrodku... alois SUPER ! (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła w mieście. Byłem w trzech i tylko ta jest godna... Michał Polecam najmocniej jeśli ktoś chce zdać bez problemu !!! (1) Wykupiłem dodatkowe jazdy i zdałem za pierwszym razem. Instruktor cierpliwy,... Damian Jak najbardziej jestem Za APJ (1) Szkoła bardzo sympatyczna, profesjonalna i solidna zarówno w biurze, na... ag PRAWO JAZDY TYLKO W AKADEMI !!!! (1) Teoria z Maćkiem ciekawa, wciągająca, a przede wszystkim w fajnej atmosferze-... Daria:) Goraco polecam:-)))) (1) Witam! Przystąpiłem do egzaminu 28.03,2008 zdalem za pierwszym razem,... Lukas Anna M. "TyDziadu" - opinia (1) Akademię Prawa Jazdy gorąco polecam. Po nieporozumieniu jakim była "nauka" w... Anna M. "TyDziadu" Polecam Wszystkim - Najlepsza Szkoła!! (1) Bardzo wysoki poziom szkolenia. Instruktorzy bardzo wyrozumiali, dokładni,... Ania Czechowska Szczerze i gorąco polecam!!! (1) Nauka w tej szkole była dla mnie przyjemnością. Zarówno egzamin teoretyczny... Aga W. POLECAM!!! (1) Po 30 godzinach jazdy w innym osrodku nie czulam sie na silach aby zdac... Lucy Naprawdę warto się tu szkolić! (1) Mimo tego, iż wyjezdziłęm w tej firmie tylko jedną godzinę z Panem Wojtkiem... Tomek