Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Nikodem - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam każdemu kto chce nauczyć się jeździć, bardzo... Nikodem Konstanty - opinia (1) Nie wierzyłem, że egzaminy na prawo jazdy da się zdać za pierwszym razem. Ale... Konstanty Kacper - opinia (1) Polecam szkółkę, pan Janusz Piotrowski wiele mnie nauczył i zdałem bezbłędnie... Kacper
Justyna - opinia (1) Polecam! Miałam jazdy z panem Wojciechem Szyszkowskim i jestem bardzo... Justyna Magda - opinia (1) Bardzo polecam szkołę, a szczególnie Pana Włodzimierza Maćko, z którym jazda... Magda Basia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy. Polecam jazdy u Pani Katarzyny... Basia Doktor Ł. - opinia (1) Wszystko świetnie zorganizowane, instruktor surowy, acz skuteczny. Egzamin... Doktor Ł. Ewelina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi w biurze jak i fachowego podejścia... Ewelina Daniel - opinia (1) W 2008 roku próbowałem u konkurencji... oblałem 5 razy. W 2011 próbowałem raz... Daniel Wojciech - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, świetna organizacja, szczególnie polecam instruktora... Wojciech Botak - opinia (1) Świetni instruktorzy bardzo dobra jakość pojazdów i wysoki poziom nauczania Botak Marta - opinia (1) Pani Kasia najlepsza instruktor na świecie . W końcu bez stresu w miłej... Marta Dawid S - opinia (1) Pan Janusz Piotrkowski wskazał mi drogę do dobrej jazdy zdane za 1 razem.... Dawid S Marta - opinia (1) Serdecznie polecam Akadamię Prawa Jazdy - życzę wszystkim nam, aby usługi w... Marta Jakub - opinia (1) Świetna szkoła nauki jazdy. Polecam Pana Janusza Piotrowskiego jako... Jakub Paulina Machlik - opinia (1) Serdecznie polecam każdemu kto ma przed sobą kursy prawa jazdy. Obsługa w... Paulina Machlik Kama - opinia (1) Bardzo Polecam ! Szczególnie zajęcia z Panem Michałem Cieplińskim - to super... Kama NSB - opinia (1) bardzo dobra szkoła, dobra organizacja, miałam super instruktora, dzięki... NSB Agata P. C. - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy to zespół ludzi odznaczających się ogromnym... Agata P. C. Mikołaj Miczko - opinia (1) Świetna szkoła jazdy, bardzo dobrzy instruktorzy i przemiłe biuro Mikołaj Miczko