Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Beata - opinia (1) Polecam instruktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego. Genialny instruktor,... Beata Agata R. - opinia (1) Polecam instruktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego. Instruktor z bardzo dobrym... Agata R. Dawid - opinia (1) Najlepsza szkółka , najlepszy instruktor Michał Ciepliński. Byłem po kursie... Dawid
Nikodem Bucior - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić tę szkółkę oraz jazdy z Panem... Nikodem Bucior Ola G-B. - opinia (1) Ponad 10 temu ukończyłam kurs w województwie mazowieckim. Skończyło się... Ola G-B. Hania - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Swietna atmosfera podczas kursu, solidne... Hania Klaudia - opinia (1) Świetna szkoła jazdy z doświadczoną kadrą. Miałam przyjemność uczyć się u... Klaudia Alicja E. - opinia (1) Serdecznie polecam pana Michała Mankiewicza, który uczył mnie od podstaw.... Alicja E. Artur - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię, a w szczególności instruktora Janusza... Artur Filip - opinia (1) Inteligentni i ludzcy instruktorzy, jazdy to była czysta przyjemność. Filip Sophie Donaldson - opinia (1) Święta, profesjonalna szkolka jazdy. znajduje sie w gdyni - idelnie, kiedy... Sophie Donaldson Mateusz Kolera - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Kasi za przygotowanie do egzaminu! Mateusz Kolera Michał - opinia (1) Bardzo dziękuję Akademii prawa jazdy. Polecam Pana Marka Klimczaka, bardzo... Michał Amelia - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Wojciecha Szyszkowskiego. Jazdy przebiegały w... Amelia Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam, Pan Wojciech Szyszkowski to bardzo miły, profesjonalny i... Natalia Klaudia Wasilewska - opinia (1) serdecznie polecam instruktora pana Wojciecha Szyszkowskiego!! Najlepszy... Klaudia Wasilewska Kacper - opinia (1) Polecam Pana Włodzimierza Maćko. Bardzo sympatyczny, spokojny i dobrze... Kacper Maciek - opinia (1) Moja przygoda ze zdawaniem egzaminu na prawo jazdy trwała trochę za długo.... Maciek JM - opinia (1) Polecam bardzo mocno. Piszę to z perspektywy osoby, która dwa razy wcześniej... JM Marcin Ł. - opinia (1) Na wstępie chciałbym podziękować całej szkole APJ za profesjonalne podejście... Marcin Ł.