Amazonia

Place zabaw i małpie gaje

Gdynia, Świętojańska 133

szarym267@gmail.com - ocena (1) Świetna zabawa serdecznie polecamy szarym267@gmail.com ANNA - ocena (1) Super zabawa serdecznie polecam ANNA Jakub i mama - ocena (1) Super miejsce na świetną zabawa dla rodzin z dziećmi. Dużo atrakcji,... Jakub i mama
Klaudia.siwiec@interia.pl - ocena (1) Bardzo miło spędzony czas. Dużo radości i zabawy nie tylko dla najmłodszych Klaudia.siwiec@interia.pl Beata - ocena (1) Plac bardzo słaby,bylismy z 3 latkiem po paru minutach nie mial tam co robic... Beata Natalia - ocena (1) Sala zabaw jest bardzo przestronna, czysta i bezpieczna, a atrakcje są... Natalia M - ocena (1) Super miejsce do spędzania czasu z dzieckiem! Miła, pomocna obsługa i smaczna... M Z woźniak - ocena (1) Ja zasadniczo nie pisze opinii ale sytuacja w Amazonii była na tyle przykra... Z woźniak M - ocena (1) Organizacja urodzin dla dzieci na bardzo kiepskim poziomie. Nie polecam. M Redbeetle - ocena (1) Byłam w ten weekend z dwójką maluchów! Super spędzony czas! Bardzo fajne... Redbeetle Kasia - ocena (1) Nie polecam, chamstwo i syf. Kasia P - opinia (1) Ciasno, ciemno, miejsce dla najmłodszych na górze, przez co niemożliwe jest... P Jacek G. - opinia (1) Miejsce zupełnie nieprzystosowane dla dorosłych. Wąskie przejścia, niskie... Jacek G. Agnieszka - opinia (1) Bardzo czysty i zadbany obiekt. Przemiła obsługa. Dobre zaopatrzenie... Agnieszka Magda - opinia (1) Bezpieczeństwo dzieci nie jest pilnowane, skaczą na trampolinach jak małpy po... Magda Magda - opinia (1) Chodzimy tam już kilka lat, sala zabaw bogato wyposażona. Działa na dzieci w... Magda Ada - opinia (2) Pracują fajne dziewczyny ale niestety prawie wszystkie odchodzą z pracy. Moje... Ada Świetne miejsce! (1) Organizowaliśmy tutaj urodziny dla naszego synka. Obsługa bardzo sympatyczna,... Ola Opinia o Amazonii (1) Jestem pod wieeeelkim wrażeniem personelu, miejsca oraz organizacji imprezy... Ilona Wszystko na plus :-) (1) Urodziny były na najwyższym poziomie naprawdę, mimo wielu obaw po... Autor