ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

Super Ośrodek (1) Nauka jazdy w Artomie była dla mnie ogromną przyjemnością. Motocykl poznałam... Iza Profesjonalizm i doskonała atmosfera - Polecam! (1) Kierując się dobrymi opiniami Internautów i znajomych, skorzystałem z usług... Piotrek IDEALNY INSTRUKTOR p.LESZEK STARKIEWICZA!!!!! GDAŃSK!!!!!! (1) Co tu dużo mówić - profesjonaliści pod każdym względem. Teoria przeprowadzona... Małgosia M
Polecam!!! (1) Skorzystałem z usług ARTOM-u na prawko kat.A i był to strzał w dziesiątkę.Nie... tomek Gorąco polecam! (1) Miałem okazję skorzystać z usług ARTOM-u, gdyż poleciła mi to znajoma. Jestem... Oleg Jeśli prawo jazdy to TYLKO z ARTOMem! (1) Co tu dużo mówić - profesjonaliści pod każdym względem. Teoria przeprowadzona... Monika Dziekuje panie Sławku (1) Jestem świeżo po zdanym egzaminie, zdałem za pierwszym razem bez żadnych... Michał auto szkoła...... (1) co sądzicie o auto szkoła?????ul warszawska??? w gdynii?????... xxxxxx ARTOM- Ośrodek który sobie nawet z UPARTĄ BLONDYNKĄ poradzi ;) (1) Instruktor roku -> ARKADIUSZ MAKURAT :) Sympatyczny, wesoły, potrafiący... Marta M. :) Brawo ARTOM !! (1) Profesjonaliści! Dwa kursy ( C, C+E) i oba egzaminy zdane przy pierwszym... Piotr Najlepsi w Trójmieście (1) Temat mojej wypowiedzi zawiera wszystko co mogę powiedzieć o ARTOMie. Zdałam... Karina Hello ;) (1) Na imię mi Ania i chciałabym na wstępie powiedziec, iż zdałam za 1 razem... Najlepsza kursantka Anna Małgorz Dariusz Leśniak (1) Tak to wlasnie osoba ktora zawarta jest w naglowku zasluguje na wielkie... Michał Marcyński Instruktor - P. Adrian B. (1) Polecam wszystkim instruktora P. Adriana Bonika. To doskonały... Marta Arek - opinia (1) Ja również polecam ten ośrodek, a w szczególności instruktora pana Darka... Arek Kurs w ARTOMIE (1) Świetny kurs, osobiście zaliczyłem teorię w trybie przyspieszonym -... Marcin Szkoła godna polecenia (1) Bardzo dobrze prowadzona teoria z miłym instruktorem, otwartym na ludzi, z... Michał Super instruktor Krzysiek- Polecam (1) Witam ja juz naszczęście jestem po egz i zdalem za 1-szym razem. Super... Jarek z Hamburga Polecam w 100% (1) Profesjonalne przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Bardzo korzystny... Mateusz krzysiek super instruktor (1) polecam wszystkim zdałem za pierwszym podejściem kat C . super instruktor... marcin pruszcz