Auto Best B.Baranowski

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Józefa Wybickiego 3/1A

Kacper - opinia (1) Zdane za pierwszym razem (kat.B), jazdy z Panem Jarkiem. Przyjemna atmosfera,... Kacper Oliwer - opinia (1) Egzamin z kat. D zdany za pierwszym razem. To zasługa instruktora, który uczy... Oliwer Julia :) - opinia (1) Super atmosfera zarówno w biurze jak na jazdach. Własny plac manewrowy, pasy... Julia :)
Kal800 - opinia (1) Egzamin B+E zdany za pierwszym razem. Plac i wyposażenie identyczne jak w... Kal800 Ireneusz - opinia (2) Egzamin na kat. C+E zdany za pierwszym razem. Szczególne podziękowania dla... Ireneusz Piotr - opinia (1) Polecam Auto Best ! Profesjonalny ośrodek szkolenia kadra bardzo dobrze... Piotr Jarek - opinia (1) Miła , szybka i profesjonalna obsługa pań w biurze oraz świetni... Jarek Piotr - opinia (1) Kurs na kategorie "C" potem "C+E" następnie kwalifikacja, wszytko zdane za... Piotr Krzysztof - opinia (1) Pan Jarek bardzo dobrze nauczył mnie jeździć samochodem i zdałem egzamin... Krzysztof Irena - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim.Do egzaminu przygotowywałam się z Panią... Irena Super!Polecam! (1) Uczyłam sie na kat. A u Michała, super podejście, polecam tego instruktora.... Aisyrk Piote - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Instruktorzy, panie w biurze przemili i profesjonalni.... Piote de best!!!! (1) Szkoła godna polecenia, fachowa obsługa klienta. Polecam, każdemu kto chce... Tomasz L. - opinia (1) Firma Auto-Best. Nazwa nie przypadkowa, jest po prostu the best ! Nauka na... Tomasz L. Pozytywnie zaskoczony. (1) Jako osoba poruszająca się na wózku długo szukałem szkoły, która byłaby w... Arczihel Polecam!! (1) Trafiłem do Auto Best z polecenia kolegi na początku lutego z zamiarem... Radosław Dampc Kat C i kwalifikacja za pierwszym (1) Gorąco polecam szkołę Auto Best, nie tylko ze względu na bardzo ciepłe,... Jarosław Polecam! (1) W Auto-Best robiłem kurs na C oraz C+E. Egzamin na kategorie C+E zakończył... Kuba S. Anita (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Panie bardzo sympatyczne i... Anita Polecam !!! (1) Nie wyobrazam sobie innej szkoly jazdy jaka jest Auto Best! Zaczynajac od... Krzysztof Kobusinski