Auto Best is THE BEST
Gorąco polecam ten Ośrodek i pracujących tam instruktorów. Zarówno Pan Bogdan ( kierownik) jak też pozostała kadra tj. Pan Wojtek, Pan Jarek, Pan Sebastian i Pani ..... ( chyba córka kierownika ) to świetni ludzie i instruktorzy. Wiele się od nich nauczyłem. Wspaniale wyjaśniają wszystko związane z nauką jazdy. Dużo słyszałem od moich kolegów o nieuczciwych zachowaniach w innych ośrodkach wobec kursantów. W Auto Best nie doświadczyłem tego. Wszystko było zgodnie z planem, na wysokim poziomie, z kulturą. Wszyscy pracownicy to PRAWDZIWI PROFESJONALIŚCI. Przed wyborem ośrodka pytałem innych o opinie. Nie żałuję, że się tam szkoliłem. "Zrobiłem" tam trzy kategorie tj. B, C i C+E. Wszystkie godziny rzetelnie wyjeździłem, bez żadnego skracania czasu szkolenia. Po takich solidnych kursach pewnie poszedłem na trzy egzaminy i wszystkie zdałem za pierwszym razem. W ośrodku tym naprawdę starają się nauczyć jeździć, nie tylko zdać egzamin.
POLECAM, POLECAM I POLECAM ten środek w każdym calu. Przeżyłem tam wspaniałą przygodę życiową. W przyszłości jeśli zapragnę kategorii motocyklowej lub autobusowej to tylko w AUTO BEST GDYNIA.
POLECAM, POLECAM I POLECAM ten środek w każdym calu. Przeżyłem tam wspaniałą przygodę życiową. W przyszłości jeśli zapragnę kategorii motocyklowej lub autobusowej to tylko w AUTO BEST GDYNIA.