KubaPolikowski - ocena (1) Wszystko sprawnie i przyjemnie! Polecam! KubaPolikowski Piotr Makowski - ocena (1) Jestem pozytywnie zaskoczony podejściem do klienta w AutoDobrucki.... Piotr Makowski Piotr Kalinowski - ocena (1) Warsztat AutoDobrucki wykazał się fachową wiedzą i dokładnością. Samochód... Piotr Kalinowski
Jakub Budzich - ocena (1) Bardzo dobra komunikacja na bieżąco byłem informowany o postępie prac i... Jakub Budzich Dawid Wyrwa - ocena (1) Oddałem auto do AutoDobrucki i wszystko przebiegło bez problemów. Dobra... Dawid Wyrwa Maciej Marek - ocena (1) Oddałem moje BMW i jestem zadowolony z wykonanej usługi. Polecam warsztat... Maciej Marek PawelBrzozowski - ocena (1) Jestem zadowolony z usług AutoDobrucki w Gdyni szybka diagnoza, konkretna... PawelBrzozowski michał nazarewicz - ocena (1) Naprawa w AutoDobrucki przebiegła szybko i profesjonalnie. Doceniam jasne... michał nazarewicz Dominik Biendarra - ocena (1) Samochód po wizycie w AutoDobrucki jeździ bez zastrzeżeń, a termin został... Dominik Biendarra Mateusz Prusaczyk - ocena (1) Odbierając auto, byłem naprawdę zadowolony wyglądało lepiej niż się... Mateusz Prusaczyk Maciej - ocena (1) Serwis AutoDobrucki wykonał naprawę mojego samochodu profesjonalnie.... Maciej Michał Turant - ocena (1) AutoDobrucki w Gdyni to warsztat, któremu można zaufać. Fachowa obsługa,... Michał Turant Damian Biedrzycki - ocena (2) Niedawno miałem nieprzyjemną sytuację na rondzie wjechał we mnie kierowca... Damian Biedrzycki Frank D - ocena (1) Muszę przyznać, że usługi warsztatu Auto Dobrucki z Gdyni w porównaniu z... Frank D Albert - ocena (1) Super! Zatrzymałem się na stacji i po tankowaniu auto nie chciało odpalić.... Albert Maciej - ocena (1) Polecam, wracałem z pracy w Gdańsku, nagle stanął mi samochód i nie odpalał.... Maciej Franciszek - ocena (1) Lakiernik zrobił naprawdę dobrą robotę z usunięciem rdzy oraz polakierowaniem... Franciszek Piotr - ocena (1) Byłem tutaj na wymianie chłodnicy w Kia Sportage, dla mnie wszystko super.... Piotr Kamil - ocena (1) Profeska. Świetna naprawa powypadkowa dla starego passata, który przyjął... Kamil Stanisław - ocena (1) Dawno nie widziałem warsztatu samochodowego w Gdyni, który posiadał taką... Stanisław