Dawidroznicki - ocena (1) Polecam usługi w tym warsztacie Dawidroznicki Damian Teterycz - ocena (1) Gorąco polecam usługi! Wszystko wykonane ekstremalnie szybko i w znośnej... Damian Teterycz Krystian Widlak - ocena (1) Jestem mega zadowolony z przeprowadzonych prac nad moim autkiem, szczerze... Krystian Widlak
Radosław Kamiński - ocena (1) Zgłosiłem się z problemem z drganiami przy wyższych prędkościach. U nich... Radosław Kamiński Dawid Wojtkowiak - ocena (1) Miałem do zrobienia kilka rzeczy na raz hamulce, olej i drobne naprawy. W... Dawid Wojtkowiak Zuzanna Ślązok - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, mój samochód wygląda o niebo lepiej Zuzanna Ślązok Zuzanna Ślązok - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona Zuzanna Ślązok Jakub Krzemien - ocena (1) Przyjechałem do warsztatu z hałasującym wydechem. Mechanicy szybko znaleźli... Jakub Krzemien Bartłomiej Gocyla - ocena (1) Mój samochód potrzebował kompleksowego przeglądu po zakupie z drugiej ręki. W... Bartłomiej Gocyla Fabian Łopatka - ocena (1) Zostawiłem tam auto na wymianę rozrządu. To poważniejsza operacja, więc... Fabian Łopatka Julek Skoczyński - ocena (1) Samochód zaczął wydawać niepokojące dźwięki z okolic silnika, więc zajechałem... Julek Skoczyński Mateusz Gluszczyk - ocena (1) Przyjechałem z problemem z klimatyzacją, która raz działała, a raz nie. W... Mateusz Gluszczyk Piotr Marmucki - ocena (1) Przyjechałem do AutoDobrucki na wymianę oleju i filtrów, a przy okazji... Piotr Marmucki gabrielmals - ocena (1) Oddałem auto na przegląd przed dłuższą trasą i poprosiłem o dokładne... gabrielmals Przemek Sajan - ocena (1) jakiś czas temu miałem bardzo nieprzyjemną sytuację drogową, wszystko zostało... Przemek Sajan Michal Trzcionka - ocena (1) Uczciwy warsztat otrzymałem jasne informacje o kosztach i zakresie prac. Bez... Michal Trzcionka Kamil Raczkowski - ocena (1) Fachowa diagnoza i szybka realizacja. AutoDobrucki w Gdyni to warsztat, do... Kamil Raczkowski JakubSkrzymowski - ocena (1) Bardzo dobra obsługa klienta kontakt telefoniczny, szczegółowe informacje o... JakubSkrzymowski Daniel Wrzochal - ocena (1) Mogę spokojnie polecić AutoDobrucki uczciwe podejście, profesjonalna obsługa... Daniel Wrzochal KubaPolikowski - ocena (1) Wszystko sprawnie i przyjemnie! Polecam! KubaPolikowski