super -polecam-pełna profeska-usług (1) Jakośc uslug super,ceny przystępne a czas realizacji szybki.Polecam... Arielka jakość (1) Szybka i sprawna pomoc w nagłych przypadkach. Polecam, bo warto skorzystać. kruszyna127 Centrum Napraw Powypadkowych 85-185 Gdynia (1) Cała moja rodzina korzysta z Centrum Napraw Powypadkowych i jest bardzo... Ewa Pilecka
Polecam (1) Do warsztatu umówiłem się telefonicznie na konkretną godzinę i tak też... magicb12 Stłuczka starego opla doskonale naprawiona! (1) Moje auto zostało nieźle stuknięte w te wakacje. Jako kobieta, nie bardzo... monikap13 Polecam znają się na swojej pracy (1) Bardzo polecam-profesjonalna ekipa,atrakcyjne ceny,solidnie wykonana naprawa... Magda Polecam (1) Firmę polecił mi znajomy, zapisałam nr w telefonie...I niestety zdarzyło się,... Kaliowa Panna Pomoc drogowa oceniona na 5 z wielkim plusem. (1) Serdecznie polecam firmę, jest bardzo rzetelna, profesjonalna, pomoc droga... Małgorzata Rutkowska pomoc drogowa (1) 3 miesiace temu zdarzyla mi sie nie mila niespodzianka w centrum miasta.... Alexander Skandal (1) Nudno. W ustalonym czasie. W ustalonej cenie. W oczekiwanej jakości. I... Szrek1991 to było dobre holowanie :D (2) Z ogromną rozkoszą polecam ten warsztat! Parę lat temu polecił mi ten punkt... Mówią mi Małgoś Serwis godny polecenia! (1) Ostatnio pierwszy raz od zdobycia prawa jazdy zdarzyła mi się stłuczka. Nic... trix12 Świetna, szybka robota za przystępną cenę (1) Polecam te firmę, fachowa obsługa, ma pojęcie o temacie. Miałem stłuczkę i... ankieteradrian Rewelacyjna obsługa (1) To była moja pierwsza wizyta tutaj (z racji pierwszej w życiu stłuczki). Auto... Ewelina8105 Ocena Centrum napraw powypadkowych (1) Oceniam tę firmę maksymalną ilością gwiazdek.Jest to dla mnie doskonałe... Piotr Bardzo niskie ceny. (1) Niskie ceny, miła obsługa, fachowe podejście. Serdecznie polecam. Bartek321 Szybko sprawnie i naprawde profesjonalnie (1) Firma na najwyższym poziomie, profesjonalne podeście do klienta, Szybki czas... Hubert Wójcicki Szybko i solidnie naprawiono mój samochód. Serwis godny polecenia (1) Mój samochód potrzebował gruntownej naprawy i na szczęście udało się to... Natalia Firma godna uwagi (1) Firma jest godna polecenia, pracownicy mają wielki kunszt, przez co mój... Łukasz Plarski Wszystko naprawdę na wysokim poziomie! (1) Mój mąż-niezdara uderzył w drzewo. On nie ucierpiał lecz auto niestety tak.... Monika