Stanisław - ocena (1) Dawno nie widziałem warsztatu samochodowego w Gdyni, który posiadał taką... Stanisław Jakub - ocena (1) Mimo tego, że jestem już doświadczonym kierowcą i byłem już w dużej ilości... Jakub Michał - ocena (1) Sprowadzam auta z Niemiec, wielokrotnie korzystałem z usług blacharskich i... Michał
Weronika Olszewska - ocena (1) Pan mechanik bardzo miło mnie zaskoczył. Zawsze byłam traktowana jak głupia... Weronika Olszewska Rafalooo - ocena (1) Wszystko fajnie, super opcja dla tych, którzy jeszcze nie trafili na... Rafalooo Dawid Wiktorowski - ocena (1) Znalezienie dobrego i taniego lakiernika w Trójmieście graniczy z cudem, więc... Dawid Wiktorowski Jakub Trzeciak - ocena (1) Autodobrucki z Gdyni to po prostu topka w każdym aspekcie. Usługi... Jakub Trzeciak Zofia Majewska - ocena (1) Polecam z całego serca. Nie mieszkam w Polsce, będąc na urlopie rozbiłam cały... Zofia Majewska Sławomir - ocena (1) Warsztat polecił mi kolega, który zna moje przeboje z blacharzami z... Sławomir Kacper - ocena (1) Rzetelna robota i życzliwe podejście do klienta. Auto odmówiło posłuszeństwa... Kacper Jakub - ocena (1) Lakiernik przyłożył się do roboty, usługa jak najbardziej na plus, ceny... Jakub Jestem zadowolony (1) Jestem zadowolony z wykonanej tutaj naprawy powypadkowej mojego samochodu,... Tomasz Lorek Naprawa (1) Wymiana wahaczy,amortyzatorów oraz naprawa układu hamulcowego. Wszystko w... Piotrek rabek Lakier (1) Naprawy samochodu zawsze wykonują na czas. Współpracujemy od kilku lat i... Marcin Dąbrowski Naprawa (1) Bardzo pomocny Pan. Mocny wiatr wyrwał mi prawie drzwi z zawiasów okazało... Andrzej Naprawa po kolizji (1) Naprawiałem tutaj samochód po kolizji i nie mam zastrzeżeń co do jakości... Tomasz Polecam (1) Polecam serwis, fajnie mi zrobili mój samochód. Nic już nie stuka. Amelia Klimke Polecam (1) Bardzo profesjonalna firma w tej dziedzinie. W ciemno można oddać im samochód... Damian Grabowski Solidny warsztat (1) Dobrucki to bardzo solidny i dobry warsztat samochodowy. Mimo że trafiłem tu... Mariusz Wojciechowski w porządku, polecam (1) ale na 6 gwiazdek trzeba popracować! Panowie nie spoczywamy na laurach! Gienek