Rewelacyjna obsługa (1) To była moja pierwsza wizyta tutaj (z racji pierwszej w życiu stłuczki). Auto... Ewelina8105 Ocena Centrum napraw powypadkowych (1) Oceniam tę firmę maksymalną ilością gwiazdek.Jest to dla mnie doskonałe... Piotr Bardzo niskie ceny. (1) Niskie ceny, miła obsługa, fachowe podejście. Serdecznie polecam. Bartek321
Szybko sprawnie i naprawde profesjonalnie (1) Firma na najwyższym poziomie, profesjonalne podeście do klienta, Szybki czas... Hubert Wójcicki Szybko i solidnie naprawiono mój samochód. Serwis godny polecenia (1) Mój samochód potrzebował gruntownej naprawy i na szczęście udało się to... Natalia Firma godna uwagi (1) Firma jest godna polecenia, pracownicy mają wielki kunszt, przez co mój... Łukasz Plarski Wszystko naprawdę na wysokim poziomie! (1) Mój mąż-niezdara uderzył w drzewo. On nie ucierpiał lecz auto niestety tak.... Monika Polecam każdemu. (1) Myślałem, że po moim wypadku lepiej było by zainwestować w nowy samochód... Karol C Szczerze polecam (1) Szczerze polecam firmę Auto Dobrucki mimo, że dziedzina mechaniki bądź... Bartłomiej Nowakowski Firma godna polecenia, polecam (1) Firma godna polecenia, polecam, pracownicy na wysokim poziomie, widac ze... Kamil Boberski profesjonalna naprawa (1) Zleciłam naprawę temu warsztatowi ;) Jestem bardzo zadowolona, naprawa... kunieczka polecam (1) Profesjonalnie wykonana naprawa w przystepnej cenie. Grzegorz szczerze polecam (1) Pod koniec ubiegłego roku robiłem cały przód w moim Golfie IV. Zrobiłem dobre... kirys85 Polecam. (1) Mimo wcześniejszych wątpliwości firma okazała się słowna,rzeczowa,fachowa i... Waldek Tragedia!!!!! (1) Odradzam! Strona internetowa profesionalna i piekna, jak pojechałem szukać... Sam Rewela (1) Robiłem u Dobruckiego mojego Mesia. Bardzo jestem zadowolony. Fachowiec. Radek