Uroki zimy (1) Dopadły mnie uroki zimy, a właściwie to dopadły mój samochód. Odmówił... Alicja Malinka POLECAM (1) Szybko, sprawnie, dobrze i tanio. Polecam warsztat. Aleksandra Lato Zima i moj samochód (1) Przyszła zima a mój samochód zaczął robić mi problemy. Od znajomych słyszałam... Agnieszka Kogutek
Awaria (1) Każdego możne spotkać awaria samochodu na środku drogi, ale nie każdego może... Ada Piechura Usterka na trasie (1) Bardzo dziękuje za pomoc w naprawie usterki będąc w trasie. Dzięki Waszej... Adrian Zawiło Słaba płeć (1) Ja jako słabsza płeć i nie znająca się na samochodach muszę pochwalić... Dorota Kisiel Zadowolony (1) Jestem zadowolony z usług Firmy Dobrucki. Trafiłem tu po namowie znajomego... Czesław Bart Siła wyższa (1) Niestety na siłę wyższą nie ma rady. Zepsuł mi się samochód i korzystałem z... Adam Bell Dobre usługi (1) Firma oferująca bardzo dobre i solidne usługi za rozsądne pieniądze. Arleta Koch Sprawna szybka naprawa (1) Usługa wykonana bardzo szybko i sprawnie. Cena usługi też bardzo atrakcyjna. Bogdan Koliber Zadowolony (1) Bardzo dziękuję za naprawe błotnika w moim samochodzie. Adam Kowalski Szybki i sprawnie (1) Jestem zadowolona z szybkiej i sprawnej naprawy mojego samochodu. Anna Kłos Bardzo dobre usługi mechaniki samochodowej (1) Zleciłam firmie naprawę mojego samochodu. Samochód naprawiony szybki i tanio.... ADELAJDA drobna naprawa wgniecenia (1) Udało mi się za niskie pieniądze dobrze jakościowo naprawić drobne wgniecenie... Donata Hall Awaria na trasie (1) Dziękujemy za pomoc w czasie awarii naszego samochodu na trasie Barbara Rodriguez Naprawa Audi A4 (1) Gorące podziękowania za szybką i przede wszystkim skuteczną naprawę mojego... Dorota Wymiana zderzaka i malowanie (1) Musiałem wymienić zderzak i pomalować nowy. Usługa wykonana bardzo starannie... Adam Luft Drobne otarcie (1) Ktoś otarł mi samochód i musiałam robić drobną naprawę. Usługa wykonana... Ada Olaf Wymiana koła dwumasowego (1) Wielkie podziękowania za pomoc w naprawie mojego samochodu. Naprawa szybko i... Abelard L. Stały bywalec (1) Jako stały klient mogę polecić usługi serwisu. Dla mnie najważniejsze jest to... Andrzej