SERDECZNIE DZIĘKUJĘ PANI MONICE !!! (1) NIE KOŃCZYŁAM KURSU W TEJ SZKOLE, MIAŁAM TYLKO DODATKOWE JAZDY Z PANIĄ MONIKĄ... MAGDA Zdany egzamin! (1) Witam Wszystkich. Otóż trafiłem tam z polecenia, i nie żałuję!, zaliczyłem... Adrian HM - opinia (2) Trafiłam do tego ośrodka dzięki koleżance, która polecila mi P. Andrzeja.... HM
Dziękuję Pani Monice:))) (1) Jeśli mam byc szczera to wybor szkoly byl totalnym przypadkiem ale nie załuję... Anka W. POLECAM (1) Serdecznie polecam Pana Rafała R. nauczył mnie wszystkiego na egzaminie... Sebastian Polecam!!! (1) Szczerze polecam wszystkim!!!!!!!Po odbytym kursie z Panią Moniką na... Adrian Andrzej Elmrych (1) W końcu los sie do mnie uśmiechnął:) Z autopsji wiem, że bardzo ciężko jest... Mariusz POLECAM!!!!!!! (1) No więc, na początku chciałam bardzo podziękować Panu Rafałowi S. za... Monika D. Waldek - opinia (1) Wielkie podziękowania dla Pana Andrzeja Elmrycha. To świetny Instruktor z... Waldek super szkółka (1) Szczerze polecam szkole AUTO LIDER. super kurs no i na dodatek instruktor... Weronika POLECAM! (1) Szczerze polecam Auto Lidera, dzisiaj po pierwszym podejściu do egzaminu... Marta POLECAM! (1) Szkoła na 5 z plusem:) Atmosfera, przebieg całego kursu oraz sposób nauczania... Hołek Polecam instruktora Andrzeja Elmrycha ! (1) Serdecznie polecam Pana Andrzeja Elmrycha, w bardzo krótkim czasie zrobił ze... Jarek Polecam instruktora Zbyszka Kamieńskiego (1) Polecam instruktora Zbyszka Kamieńskiego. Wykłady z teorii oraz nauka jazdy... Janusz Polecam wszystkim!!!!!!!! (1) Szczerze polecam każdemu kto chce szybko a co najważniejsze z pozytywnym... Agnieszka szczerze polecam!!! (1) Szczerze polecam szkołę Auto-Lider! Super przygotowanie teoretyczne przez... Dorota ONI ROBIą DOBRą ROBOTę (1) POLECAM SZCZERZE, NIEKONWENCJONALNE METODY DYDAKTYCZNE, DUżO CIERPLIWOśCI I... TOMEK Z KOSAKOWA Świetna szkoła! (1) Szczerze polecam każdemu! Z zasadami i dbająca o kompleksowe przygotowanie... Kamil N Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim. Zajęcia teoretyczne prowadzone na wysokim poziomie a... Natalia Opinia (1) Trafiłam do tego ośrodka dzięki kuzynce . jeździłam z Panem Rafałem R, który... Paulina