Beata - opinia (1) Polecam tę szkołę Wszystkim, tym osobom które chcą nie tylko zdać egzamin ale... Beata Polecam zdałam (1) Polecam szkółkę, w szczególności instruktora pana Rafała S. bardzo... Nordic Walking Blue POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Kurs skończyłam w innym ośrodku, gdzie straciłam wszelkie nadzieje na to, że... Ania
POLECAM WSZYSTKIM (1) Jestem w 100% zadowolona z tej szkoły, a w szczególności z lekcji u p.Moniki.... katarzyna Warto ;) (1) Profesjonalna obsługa. Mili ludzi, brak jakikolwiek zastrzeżeń. Ogromna... Kasia POLECAM! (1) Polecam panią Monikę - bardzo dobry, spokojny instruktor! Dzięki niej bez... Karol zadowolona kursantka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Egzamin za drugim razem. Wspaniały instruktor Pan... zadowolona kursantka Nat. - opinia (1) Sukces! Zmiana instruktora na Pana Andrzeja i egzamin zdany ,,błyskawicznie''... Nat. LIDER godny polecenia! (1) Świetna szkoła a w szczególności polecam instruktora Rafała R. Najlepszy... Krzysiek Najlepsza Szkoła w Trójmieście (1) Gorąco polecam tą Szkołę. Pracują w niej mega profesjonalni ludzie, a w... Crejzolka Polecam (1) Polecam ośrodek Autolider ponieważ dobrze przygotowuje do egzaminu... Aneta18 POLECAM. (1) Wszystkim przyszłym kierowcom polecam tę szkołę nauki jazdy oraz instruktora... Ina Kat. A (1) Instruktor Rafal S. Jest Mega profesjonalistą . Mam kat B od 1995 wiec... slawek Ania z Rumi - opinia (1) Bardzo polecam LIDERa, zwłaszcza p. Monikę jako instruktorkę i jej... Ania z Rumi Naprawdę warto:) (1) Naprawdę warto:) Dzięki tej szkole, a raczej instruktorowi Panu Rafałowi R.... Karina Kinga - opinia (1) Super Instruktor P. Rafał polecam hehe. Szkoła przyjazna i gdybym tu nie... Kinga Auto-Lider, Tomasz Boroch (1) Dzięki szkole Auto-Lider poszerzyłem zakres prawa jazdy o kategorię A. W tym... marcin Warto wybrać auto-lidera (1) Polecam serdecznie Panią Monikę, bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu.... Cisowiak Jestem mega zadowolony! (1) Dzięki auto liderowi zdałem kurs na prawo jazdy kat. A i B. Jestem bardzo... Mateusz Pełna satysfakcja (1) Pełen profesjonalizm. Pan Rafał Skorupa był instruktorem. Zdałam kategorię A... Basia