Banino
Tuchomska (3) Sorry ale w ubiegłym roku było mówione ,że w maju będą robić tychomska. Mamy... Żabka (49) Większego idiotyzmu nie widziałem jak te barierki poprostu gratulacje dla... Człowiek myślący Powrot Obwodnicy Metropolitalnej (12) Jest szansa, ze budowa ruszy w przyszlym roku:... Oo
Pytanie do Pana Burmistrza (18) Ja to mam tylko jedno pytanie, bo ja prosty chłop ze wsi jestem i dla mnie... Prosty Chłop Gminne inwestycje wodne. (14) Gminne inwestycje wodne 2018-06-05 W ciągu ostatnich 4 lat Gmina Żukowo... mieszkanka, Ul. ZŁOTA bardzo zła nawierzchnia , (83) Do kogo się zwrócić w tej sprawie?? Pozdrawiam NIK Odszkodowanie? (23) http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Specjalna-strefa-wokol-lotniska-Bedzie-mo... jo na Dzień dziecka w szkole. (21) Witam. Co sadzicie o zorganizowanym dniu dziecka w naszej szkole w Baninie... BS festyn/Dzień Dziecka (12) Czy ktoś wie czy w tym roku planowany jest festyn/ impreza z okazji Dnia... P prognozowanie pogody a brak wody (11) to chyba tez element ktory nalezy wziąc pod uwage przy aktualnym stanie wód.... abc Nie byłeś - nie krytykuj (27) Na prawie 10 000 mieszkańców na zebraniu było może ze 100osób. Ciągle... Wojtek spotkanie z burmistrzem (28) ale dym,i dobrze.ale jak nie ma tak nie będzie (wody) abc Współpraca developerów z gminą: można? (3) Można.... bądźmy dziś wszyscy na spotkaniu (24) leży to w naszym interesie,im więcej tym lepiej abc uwaga na pirata mercedes kabrio (9) Uwaga na pszennej pojawia sie pirat w starym mercedesie kabrio - o maly wlos... adena Ile potrzeba wody w Baninie a ile jej mamy? (3) 1. Zapotrzebowanie: Przyjmując następujące założenia: - Ilość... Brak Wody w Baninie - audycja Radia Gdańsk (2) https://radiogdansk.pl/wiadomosci/item/77773-kapiel-tylko-wczesnie-rano-albo-... Plac zabaw Pszenna (4) Witam co z placem zabaw na Pszennej ? Z tego co wiem gmina podpisała... Anonim Restauracja na chrzest (10) Witam, czy ktoś organizował chrzest w: - Restauracja Mulk - Restauracja... Kama1111 Gdzie są beczkowozy z wodą Pani Sołtys?! (40) 30 stopni i brak dostępu do wody. Brawo władze gminy, brawo Pani Sołtys za... Maciej