Banino
brak wody - sloneczna (5) u mnie juz jest viola woda stop (11) Jak w temacie wody polskiej krul Woda syfiasta (2) Na pszennej leci coś z kranu - w przeźroczystej butli wygląda to jak woda... date
co z woda (3) co z wodą na pszenej zza brak wody pomysl (3) Moze maly pozar ? Jak to ma pokazac brak wody .... donald od jutra protest,brak wody (19) godz 17,rondo abc nie ma wody (6) bzowa takze abc głośno na pszennej (11) czy dziś znów sąsiedzi będą głośno do 4.jak tak to po 23 policja adam Śmieci (14) Segregujecie czy nie ? Jeśli nie to jaki kubeł macie ? Paulina Prywatna siłownia - luźna inicjatywa (31) Witam, Zastanawiam się nad inicjatywą prywatnej siłowni dla jakiegoś grona... Michał K. woda ,jakosc (3) Woda i jej jakość jest bardzo zla Arek protest we wtorek (3) w pon. proponuje spotkanie po spotkaniu i ustalenie szczegolow na wtorek... piotrek już wiem kto zabrał wode (2) lucyfer aniołki czarliego Zlobek (13) Czy ktoś orientuje się czy są miejsca w którymś ze żłobków w okolicy? Mieszkańcy Banina masowo oblegają plaze! (3) News dnia: Mieszkańcy Banina masowo oblegają plaze! - Chcemy przestać sie... tryptyg czy bedzie dzis woda (11) na bursztynowej i slonecznej sucho. i nic od 3 dni nie padalo. kurcze,... lechu A może nie podlewac (7) choć już kilka dni nie padało,nie podlewamy dzialek andrzej pszenna woda (2) dziś będzie po 18 adam Kubusia brak wody (3) Niestety na Jasia też brakuje Lilka Brak wody Banino - ustalenia (40) Dzień dobry Jestem po ciekawej i merytorycznej rozmowie z Kierownikiem... Tomek