Banino
Przedszkole przy Złotej (1) Zadziwiające jest czepianie się do przedszkola a czemu nikt nie widzi... Paweł cisza... jak fajnie, zgoda... (4) Co tu taki spokój? :-) Śpicie czy macie już wodę? Nic nie zauważyliście?... temat woda do radia gdansk (23) może to jest jakiś pomysł? abc
Plac zabaw pszenna/miodowa (17) No i po placu. To wasze cudowne przedszkole zabrało plac zabaw . Wszystko... hydrozagadka (6) gdzie podziała się woda? As Woda (1) Dawno nie było osobnego wątku o wodzie. Daniel Podwodny Hordy dzików z małymi (28) Czy też macie już dość hordy dzików? Po godzinie 18 na Borowieckiej w stronę... Zaniepokojony woda do telewizji !!! (13) to są już jakieś ku... żarty ... od ponad tygodnia codziennie nie ma wody !!!... woda ustalenia (4) Czy coś wiadomo co z wodą?nie ma od pon.na blawatnej andrzej woda w Baninie (3) jesteśmy nowi,co się dzieje z woda? piotrek odnośnie wody (4) http://skzukowo.pl/131-modernizacja-stacji-uzdatniania-wody-w-baninie kris brak wody na lipowej (4) czy ktoś wie jak to ma być dlugo oto Bar u Daniela (80) Czy ktos wie dlaczego zamkniety do odwolania? Wszystko tam pozamykane i... Anonim woda a raczej jej brak :( (72) Kolejny dzień i kolejny bez wody i to któryś raz już z rzędu w tym tygodniu.... Rada Sołecka Banino Skup butelek? (5) Hej:) Mam pytanie - gdzie w okolicy Banina lub też Gdańska/Gdyni znajdę skup... xa Porzucony peugeot złoty róg złotej i żytniej CBR u215 (3) Dziękujemy pracownikom maluszkowa za zaśmiecanie ulicy i życzymy tego samego... Mam ptaka w kominie (10) Zupełnie serio - w kominie wentylacyjnym zalęgły mi się jakieś ptaki. Kto... Juzek Porzadek w banie.. (5) Dobry wieczor Panstwu... W pierwszej kolejnosci tak jak wiekszosc mieszkancow... Kazik woda (12) Nie ma. Co robic ? Gdzie dzwonic ? Policja czy straz pozarna ? Tadek Internet z Amelka (14) Pytanko wie ktoś jaka firma zakłada internet z Amelka, podobno jakaś... K.