Banino
Duży kremowy budynek na rolniczej ??? (11) Drodzy sąsiedzi, Co znajduje się w dużym kremowym budynku na ulicy Rolniczej... sasiad Internet Wave - działa wam teraz? (13) Cześć, Pytanie do osób, które używają internetu od Wave. Czy Internet... Karol Zaginął kot, proszę o pomoc (5) Dzisiaj ok godz 14 z osiedla familijnego uciekł kot brytyjski. Wygląda jak... ŁUCJA
Masaż ciała (11) Gorąco polecam panią Izę z Rubinowej. Sympatyczna,profesjonalna z miłą... Stała klientka Nowa restauracja koło Mulk (4) Czy jest ktoś , który zna nazwę nowej restauracji koło Mulka ? Optyk Banino (9) Czy ktoś korzystał z usług optyka na Lotniczej? Mmm Dobry Fryzjer (3) Szukam Dobrego Fryzjera, upiecie na wesele. Kogo polecacie? Żukowo, Banino Miśkaaa Opieka nad dzieckiem (1) Witam Zaopiekuję się dzieckiem. Mieszkam w Baninie, jestem po 40. Wychowałam... Marzena Selewska Ciasta (29) Czy możecie podać namiary do kogoś kto upiecze blachę domowego sernika i... Klo Wody brak (16) Nie ma, nie ma wody w Baninie E. K. barniewice (3) Drodzy Sąsiedzi, czy ktoś z Was się orientuje kiedy barniewice będą przejezdne? A. Lody U Daniela (16) Czy ktoś się orientuje,kiedy bedzie czynna budka z lodami u Daniela? W... diy przyjmę kamienie (7) Witam, Przyjmę kamienie za flaszkę. Tel. 664-115-797 Dziękuję Wiktoria Kradzież płyt chodnikowych róg jodłowej i złotej (17) Czy ktoś wczoraj w nocy lub dzis rano nie zwrócił uwagi na złodzieja... Pan Samochodzik, Family Frost, Pan Melodyjka - czy on jeździ w Baninie? (14) Czołem, Dzisiaj około 17.00 słyszałem słynną melodyjkę, jak za dawnych lat z... Jacob Roboty nocne na Saturna (25) Niech nam ktoś wytłumaczy... czy to normalne, ze po godzinie 22:30 ludzie... Sąsiedzi Coś optymistycznego :) (4) https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Rusza-budowa-wezla-przesiadkowego-w-Rebi... km PKM Gdańsk Rębiechowo ławki i wiaty (10) Czy ktoś się orientuje, w jakim celu zabierane są kolejne miejsca parkingowe... Jak. Znicz na Rolniczej (15) Czy wie ktoś dlaczego na ul. Rolniczej dziś rano stał znicz? Czy ktoś stał... Daro Tapetowanie - kogo polecacie? (9) Witam Mam do wytapetowanie półpiętro w domu w Baninie. Dokładnie zakupiłem... TE