Jak dla mnie są to działania wyprzedzające - zapalić znicz, żeby uświadomić kierowcom, że jak będą latać 100 km/h tą drogą to może ktoś zginąć. Daje do myślenia, ale nie wiem czy instytucja mózgu jest obecna w tych wariatach drogowych...
normalnie nie jeżdzę rolniczą..ale w niedzielę wracałem z pszennej w stronę lotniczej..po prawej stronie w moim kierunku jechały dzieci na rowerach /bo tylko tam jest qasipobocze - jestem w stanie to zrozumieć/..ale jakiś przygłup zapiep**ał tak w strone pszennej ze gdybym się nie zatyrzymał i nie zjechał na pobocze to byłaby masakra..macie tam rzeczywiscie problem z przyglupami za kólkiem
Takie progi to sobie załóż na podwórku, nawet co 1 metr.Takim myśleniem robisz pod górkę służbom ratowniczy.Progi wydłużają ich dojazd drogą do zdarzenia
Żadne idiotyczne progi dewastujące zawieszenie i utrudniające życie rowerzystom. Wystarczą dobrze pomyślane mijanki jak np są w Osowej na Nowym Świecie lub w Kiełpinie na Goplańskiej. Samochody zwalniają, rowerzyści jadą bez przeszkód. Mam nadzieję, że na przebudowywanej Planetarnej też zrobią coś takiego.
Może najpierw więcej dróg przejezdnych w okolicy księżycowej bo coraz bardziej ta strona banina odstaje od banina po drugiej stronie lotniczej czyżby tu ludzie nie zasługiwali na asfalt i chodniki?