Znicz na Rolniczej

Czy wie ktoś dlaczego na ul. Rolniczej dziś rano stał znicz? Czy ktoś stał się ofiarą zapier.... kierowców?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli tak to kondolencje dla rodziny:( Może co poniektórzy zwolnią jak zobaczą na tej drodze taki obrazek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak dla mnie są to działania wyprzedzające - zapalić znicz, żeby uświadomić kierowcom, że jak będą latać 100 km/h tą drogą to może ktoś zginąć. Daje do myślenia, ale nie wiem czy instytucja mózgu jest obecna w tych wariatach drogowych...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest jeszcze taka kwestia czy przy nadmiernej prędkości zdążą cokolwiek zauważyć
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Znicz na Rolniczej

A to legalne ? Ogień w taka pogodę ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

normalnie nie jeżdzę rolniczą..ale w niedzielę wracałem z pszennej w stronę lotniczej..po prawej stronie w moim kierunku jechały dzieci na rowerach /bo tylko tam jest qasipobocze - jestem w stanie to zrozumieć/..ale jakiś przygłup zapiep**ał tak w strone pszennej ze gdybym się nie zatyrzymał i nie zjechał na pobocze to byłaby masakra..macie tam rzeczywiscie problem z przyglupami za kólkiem
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie widziałam znicza, ale widziałam jak samochody zapiep**ają na tej drodze... powinni to w końcu ukrócić
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tamtędy jadę max 40km/h
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja się domyślam....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zadzialalo ....Proponuje taka akcje..Chyba do niektorych dotrze...A tragiedia byla...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro nie potrafią jeździć wolniej co 5 metrów założyć progi zwalniające i fotoradary co 5 metrów!!! I myślę że poważnie trzeba się tym zając!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Takie progi to sobie załóż na podwórku, nawet co 1 metr.Takim myśleniem robisz pod górkę służbom ratowniczy.Progi wydłużają ich dojazd drogą do zdarzenia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Progi zwalniające można zamontować typu "berlińskiego" i służby ratownicze nie będą miały problemu z szybkim dojazdem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żadne idiotyczne progi dewastujące zawieszenie i utrudniające życie rowerzystom. Wystarczą dobrze pomyślane mijanki jak np są w Osowej na Nowym Świecie lub w Kiełpinie na Goplańskiej. Samochody zwalniają, rowerzyści jadą bez przeszkód. Mam nadzieję, że na przebudowywanej Planetarnej też zrobią coś takiego.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może najpierw więcej dróg przejezdnych w okolicy księżycowej bo coraz bardziej ta strona banina odstaje od banina po drugiej stronie lotniczej czyżby tu ludzie nie zasługiwali na asfalt i chodniki?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???