Banino
Wybory (21) https://wpolityce.pl/m/polityka/392260-nasz-wywiad-kacper-plazynski-stawiam-s... dzk Wykonanie tortu (16) poszukuje osoby, ktora wykona tort na zamowienie 13.05 dla 12 osob. Prosze o... Misiek Droga ul. Saturna (161) Temat/ pomysł skierowany do mieszkańców. Pewnie większość z nas nie wie co... Aneta M.
c.d.chamstwa na Złotej (15) Mieszkancy tej ulicy i okolic ,przestańcie dołki kopać ,proponuję czyn... KRYSIA Nasze dzieci i mieszkańcy (7) Tak sobie myślę że może utworzyć jakiś patrol wpitolu dla kierowców którzy... Mati Park handlowy Banino (16) Baner postawiony przy Biedronce nie odzwierciedla stanu faktycznego zabudowy.... zainteresowany Slub (14) Witam. Mam w tym roku ślub kościelny. Ile mniej więcej sie daje ofiary... wymoana opon lub kół. Gdzie w Baninie i za ile? (1) Amelek PPPoE login i hasło (4) Skąd wziąć lub jaki jest login i hasło dla połączenia PPPoE w Amelek.net?... Oddam gruz (5) Witam, oddam za darmo gruz betonowy, pozostałość po zbiciu wierzchniej... Piotr Rolety zewnętrzne (2) Proszę o informację gdzie najbliżej znajdę sklep, producenta rolet dziękuję Mi.. Wpłatomat Euronet (5) Hej wiecie gdzie w okolicy Banina znajdę wpłatomat najlepiej Euronet? Wiem,... MalaMi Zezwolenia na budowę - różne osiedla. (6) Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś wykonywał bądź chciał wykonać pracę... Piotr Korki (38) Czy zauważyliście ( jadący rano do Gdańska) ,że od kilku tygodni są coraz... Znaleziono klucze (1) Znaleziono klucz z breloczkiem z motywem kaszubskim, klucz jest do odbioru... Ja burza (4) Burza jest Wieczorna akcja straży pożarnej u Romów na Tuchomskiej (8) Niezła bania u Cygana musiała się tam dziać, skoro przyjechało kilka wozów... Rikki Korepetycje matematyka. (8) Witam. Poszukuje korepetycji z matemetyki dla dziecka kl.4 z banina lub... KW23 Salon fryzjerski otwarty w sezonie letnim (2) Czy jest gdzies w okolicy fryzjer ktory ma otwarte w niedziele w sezonie... Brak pradu (6) Czy ktoś równiez nie ma prądu?