nie ma wody

bzowa takze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nie ma wody

A ja głupia po serwis pralki dzwoniłam bo mi błąd wyskakuje.....

Władze gminy mają nas za kretynów. Odnoszę wrażenie że ojewają nas z każdej strony ( i to nie wodą) bo wiedzą że i tak nic im nie zrobimy. Godzina 12:00, 26 stopni na dworze i schniemy jak w Afryce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie leją wodę do basenów :/ - płacę to mam mieć wodę ! reszta mnie nie obchodzi, prokurator zapewni mi wodę w kranie. - żenująca postawa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

pływaku, wbij sobie do głowy że brak wody w baninie to nie wina ludzi , basenów i ogrodów tylko wieloletnich zaniedbań w infrastrukturze poczynionych przez władzę tego regionu. Czyli starostwo powiatowe oraz gminę
ludzie chcą tu normalnie żyć. a ktoś wyżej zgotował bombę pt brak wody poprzez podłączanie do sieci liczby domów znacząco przekraczającej wydajność instalacji.
ja np podlewam ogród rano przed 8. A o 10 i tak wody nie ma. To już jest jakaś masakra. Trzeba zacisnąć zęby, doczekać do zakończenia modernizacji i rozliczyć władzę w wyborach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie ma wody

Weź załóż jeszcze jeden wątek na ten temat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....