Banino
Potrzebny prawnik, pozew na gminę za zaniedbania w drogach. (97) Szamowni mieszkańcy, tylko proszę bez durnych komentarzy. Szukam prawnika... Załamany Cieżarówki z kruszywem rozjeżdżajace wjazd na ul. Ptysia I Balbiny (2) Mozna gdzies to zglosic, zeby ta firma naprawila po sobie pozniej ten wjazd,... It - data science ml (6) Czy mieszkaja w baninie ludzie zainteresowanie data science albo machine... Luk
Meble na wymiar - stolarz godny polecenia? (3) Hej, gdybym chciał zrobić niesymetrycznie dzielony półkami regał, zajmujący... greg Wiara w mieszkancow (15) Czytajac forum o Baninie jestem troche zawiedziony niektorymi wpisami... NEWBAN Śmietniki ul. Saturna (4) Dziś wieczorem zastałem przed swoją posesją masę rozwianych śmieci, nie... Sąsiad Brak wody ul pszenna (17) Witam czy wy tez macie problemy z woda? Raz jest za chwile znowu nie ma.... Baninianka Pralnia (8) Czy w Baninie można gdzieś oddać rzeczy do pralni? Aga ile dla księdza w Baninie za mszę ślubną? (51) Dzień dobry, Czy ktoś z Was może przybliżyć mi ile należy zapłacić za mszę... zosiasamosia17 Podatek od nieruchomości (5) Witam, Orientuje sie ktoś z Państwa kiedy są wysyłane do mieszkańców faktury... Paczkomat Lotnicza, Kolo Ronda (7) Myślę ,ze trzeba pomóc tej biednej przepracowanej instytucji jaką jest Poczta... Listonosz Banino (15) Nowe porZądki na baninie. Niedługo się wprowadzamy. Anonim Gdańsk Praca (1) Szukam pracy na ferie mam 17 lat. Dawid Znak strefa zamieszkania (20) Szanowni mieszkańcy osiedli 7 nieba, na wyjazdach na Pszenną macie znaki... Xyz Krawcowa (5) Szukam dobrej krawcowej możecie mi polecić. Będzie parking przy PKM (18) https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Powstanie-duzy-parking-przy-przystanku-P... -//- Gdzie dobre jajka wiejskie (8) Gdzie można kupić dobre jajka wiejskie. Mgła (5) Wypadek na nowatorow koło lotniska drogą zamknięta 3 auto na pewno może... se trobnij w d*p e (42) idioto GKA wymija mnie na zyletki jak jechalem rowerem, pobocze zaje***e... hk Pies uciekinier (4) Od dwóch dni na Bursztynowej w Rębiechowie błąka się piesek. Mieszanka z... Katrina