Paczkomat Lotnicza, Kolo Ronda

Myślę ,ze trzeba pomóc tej biednej przepracowanej instytucji jaką jest Poczta Polska i odciążyć ją oraz jej listonoszy od tego trudnego zadania jakie jest doręczanie przesyłek.....

Głosujemy :

https://bliskociebie.inpost.pl/#paczkomat-w-twojej-okolicy_lat=54.39379_lng=18.38456300000007
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mam wrażenie, że ktoś chce zarobić na dzierżawie ziemi pod paczkomat? Co sklep nie idzie? Trwa aktualnie akcja by ustawić taki paczkomat przy feniksie i niech tak zostanie. Może za chwilę każdy będzie wnosił by paczkomat był na każdym rogu? A suma summarum nic z tego nie wyjdzie, bo głosy się rozłożą.....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie pasuje mi ten feniks za daleko....za**pie jakieś ..... kolo ronda lepiej ...przy głównej drodze, a jeszcze lepsza lokalizacja to kolo maxa i xaviera .....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

idąc dalej rozbijasz się o paczkomat przy żabce. Kiedyś za mały ale teraz wystarczający po rozbudowie. Marne szanse żeby 500m dalej dostawili drugi. No chyba że znowu pojawi się paczkomat mobilny, ale dawno go nie spotkałem. Zejdźcie wszyscy na ziemię.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koło maksa bez sensu, przecież paczkomat koło żabki jest rzut beretem od maksa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja głosowałem na ten przy fenixie.kolo ronda to bez sensu bo żabka bisko A tam maszyna już stoi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zaglosowane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...