Banino
szkoła w Baninie (12) czy tez macie wrażenie ze dyrekcja szkoły i nauczyciele nie radzą sobie z... irena Uszkodzony laptop (14) Do wymiany wentylator, czy jest ktoś w Baninie, by się tym zajac deni Osiedle Rodzinne - sprzątanie po swoich pupilach (18) Szanowni Państwo, bardzo proszę o sprzątanie po swoich psach na naszym... Paweł
Amelek int nie dziala (10) Czy komus jeszcze nie dzial dzis internet z Amelka? Pat brak pradu (9) Wie ktos moze, dlaczego znowu nie ma pradu? PKM (10) Czym dojechać od Biedronki do PKM? Karolina Zasięg sieci PLUS (8) Czy macie w ostatnim czasie problem z zasięgiem w sieci PLUS w Baninie? U... stefan idzie zima (8) tu Benek, uwaga jutro bedzie po poludniu zima. szykowac łopaty i ceple gacie Benio kogoś pogięło z cenami za karnety i treningi w S7 (15) W mieście w lepiej wyposażonych klubach nie ma takich cen. Zalana Pszenna i zgubione tablice rejestracyjne (30) Ile jeszcze debili musi zgubić swoje tablice rejestracyjne, nadkola, osłony... Oddam naklejki (świeżaki) (21) Jak w tytule, mam do oddania 26 naklejek. Moj mail: pati.xyz@onet.pl Patrycja Otwórz ktoś chińska (12) Lub jakaś inna niż kotlet schabowy i pizza .... tak nie gotuje ! Straz sprzątala ulice lotnicza przy wyjezdzie z budowy nowe banino (5) To dopiero jest paranoja. Developerzy zostawiają bajzel na drogach gminnych... Anonim Odszkodowania (2) Witam! Oferuję pomoc w uzyskiwaniu jak najwyższych odszkodowań z tytułu... Tathagatagarbha budwa (5) Wiadomo już co będzie niedaleko myjni?znów zrobią jakieś śmieszne sklepy? aaaa GKA09136 (8) Zgubiłem rejestrację w okolicach Pszenna-Rolnicza-Kubusia Puchatka gdyby ktoś... wkz Agatowa (6) Witam Mam pytanie jak po opadach wygląda ul Agatowa i Kryształowa. Jezioro... Qasw Borowiecka w lesie (31) będzie oświetlona a gdzie indziej ciemno. na układy nie ma rady ola Świeżaki (26) Uwaga! Czy ktoś w Baninowie ma na sprzedaz swiezaki ? zaleszy mi na truzkawce. Poprzewracało się wam w głowach. (50) Witam. Do niedawna mieszkałam we Wrzeszczu. Teraz moim nowym domem jest... Marysia