Banino
Zlecenia remontowe (1) Witam .Przyjmę zlecenia na remont /wykończenie domu/mieszkania. Wolny termin... Morfologia na NFZ z Banina a punkty w Gdansku (11) Hej Mam takie pytanie- czy orientuje się ktoś gdzie w Gdańsku mogłabym zrobić... X Konwersacje j.niemiecki (5) Witam, poszukuje korepetytora z j.niemieckiego.Poprsze o namiary Zsintetesowana
Szkoła Banino Parking KISS & RIDE (18) Mam wątpliwości, może ktoś mi je wyjaśni. Wjeżdżając na parking szkoły od... MAMA dowożąca Developer nocami pozbywa sie wody (20) taki kwiatek:... xa ZERÓWKA w BANINIE (6) Czy może ktoś cokolwiek napisać o nauczycielach w zerówce w naszej szkole? W... KiKa Potrzebuje wypożyczyć drabinę (9) Witam Potrzebował bym wypożyczyć drabinę ( około 8-10m ) na jeden dzień... Mariusz Gdzie przy PKM parkować? (4) O godzinie 07:00 gdzie lepiej zaparkować - Gdańsk Rębiechowo czy Rębiechowo?... Czyszczenie mebli skórzanych- gdzie? (3) Witam. Szukam osoby/ firmy, która zajmuje się czyszczeniem mebli skórzanych... witek syfiarze z siódmego nieba (familijne) (1) Prosiłbym tego syfiarza z Familijnego, który wyrzucił suszarkę do prania na... sąsiad z familijnego Autobus Nowy Tuchom (7) Czy ktoś sie orientuje jaki autobus jeździ ulica Tuchomska az do Chwszczna... Sprzątanie domów Banino i okolice (1) Witam. Zajmuje się sprzataniem domow od 10 lat. Jestem bardzo dokładna i... Kamila Czyszczenie mebli skórzanych- gdzie> (1) Stomatolog- niedziela (6) Witam. Czy zna ktos moze stomatologa do ktorego dostane sie dzisiaj... . Ranking idiots komment autor (19) Proponuje nowy temat tych co piszą najgłupsze komentarze . Komentatorzy... baniniak Brak internetu (8) Jak u Was z Internetem od Amelka? Macie? U mnie brak. Na razie też brak... też z Banina .. (1) Szukam opiekunki do rocznej dziewczynki (8) Dzień dobry! Szukam niani do mojej córeczki (w grudniu kończy rok). Praca u... Karolina Radio gdańsk o sytuacji w Baninie (9) https://radiogdansk.pl/wiadomosci/item/68409-wielkie-rozlewisko-na-granicy-pe... xas Wywóz ścieków - ile płacicie za szambo? (19) Witam, stoję przed wyborem firmy i zastanawiam się czy są jakieś różnice w... mieszkanka