Banino
pkm (15) Czy do Sierakowic dostanę się pkm? Przyjmę odkupie meble z epoki PRL (1) Najbardziej interesuje mnie komoda na nóżkach oraz stolik. Chętnie też kupie... PRL Pszenna przy rądzie (18) Czy ktoś wie kiedy szanowna gmina coś zrobi z rozwaloną Pszenną ? Na razie to... Zainteresowany
klocki COBI (2) Oddam używane klocki COBI z serii Mała Armia: okręt wojenny, dwa czołgi, dwa... (~) Wyższe podatki od nieruchomości w 2018 roku (11) http://www.zukowo.pl/XLV_Sesja_Rady_Miejskiej_w_Zukowie,10,4483... Asd Budowa? (4) Czy ktoś wie co buduje się przy myjni na Lotniczej? Marek Fantastyczne planowanie robót drogowych (30) Wszyscy cieszymy się z każdego remontu dróg w naszej okolicy ale planowanie... Zawiedziony kierowca z Banina Zaginął kot (11) Witam! Dn.22-23.09.br. (z piątku na sobotę), ul. Wrzosowa, nie wrócił do... bbb Słoneczne ogrody (10) Witam, Czy planuje ktoś zakup nieruchomości na tym osiedlu ? Może sąsiedzi z... xyz Pani do sprzątania (10) Witam. Piszę żeby poznać Wasze zdanie. Interesuje mnie temat na... Blabla Andrzejki (28) Kochani Baninianie, wiecie gdzie w okolicy organizowany jest bal andrzejkowy?... Sąsiadka Żukowo, najbogatsza gmina w powiecie (1) http://expresskaszubski.pl/gospodarka/2017/11/ranking-zamoznosci-gmin-wg-mini... Ola Wylewanie wody z ogródka na ulicę os. Familijne (51) Zwracam się do Was z zapytaniem, czy wylewanie wody z ogrodów, po takiej... Zainteresowany Kosmetyczka (27) Gdzie w baninie najlepiej pojsc na regulacje brwi apel do sąsiadów! (7) "Pieska mieć to coś pięknego, trzeba chodzić koło niego, wyprowadzać,... zbulwersowany Mycie okien oraz sprzatanie (5) Święta za 2 msc a Ty już zastanawiasz się kiedy znajdziesz czas ,aby umyć... Ola Skradzione Audi z Rolniczej ODZYSKANE (4) Dziekuje wszystkim, ktorzy przyczynili sie do odzyskania naszego auta w... Ryszard Internet WAVE - Polecam dla wszystkich chcących posiadać stabilne i szybkie łącze (38) Cześć, Na wstępie chciałbym powiedzieć, że nie jestem pracownikiem firmy... Kubo_del_mondo91 Kolędowanie Dzieciom na Onkologii (4) Szanowni Państwo ! :) W zeszłym roku, zebrałam grupkę ludzi, którzy wraz ze... Marta Halloween (24) Znowu zaczęło się chodzenie po drzwiach i pukanie po cukierki. Niech te... Vvv