Halloween

Znowu zaczęło się chodzenie po drzwiach i pukanie po cukierki. Niech te dzieci wraz z rodzicami zaczną chodzić do kościoła i się modlić.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 51

Jedno drugiego nie wyklucza
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

A mi to tam zupełnie nie przeszkadza - dzieciaki są grzeczne - pada dzień dobry, do widzenia. Dobrze że kupiłam 2 kg cuksów.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Halloween

A ja zapraszam na cukiery - wole halloweenową maskę niż katola-hipokrytę. Nawiasem mówiąc, dlaczego stroisz choinkę, wkładasz siano pod obrus, jesz grzyby i mak w wigilie - jesteś poganinem? Przecież samo tzw Boże Narodzenie to ukradzione Słowianom Szczodre Gody względnie Saturnalia. Wiec odpierwiastkuj sie od Haloween
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 8

A potem się dziwią czemu tyle opętań dzieci jest :D
Wszyscy rzucili się dziś do biedry po cukierki,aby ich drzwi wejściowych g*wnem nie wysmarowali.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 25

No z tymi opętaniami przez Helołin,to musi coś być na rzeczy :) Mnie też kurde opętało ,a było to tak:
Moja Genia kupiła cukierków dla Helołinowych-dzieci,a że dzieci nie przyszło za wiele, no to ja żem se pojadł tych cukierków,aż zeżarłem wszystkie:) wtem przychodzi Genia i pyta -Gdzie cukierki !!! - ,a ja odpowiadam - Psikus,nie ma :) i wtedy Genia mi odparła - Co Cię opętało żeś zeżarł wszystkie i że jestem normalnie opętany.

P.s Także nie tylko dzieci są opętane,ale i dorośli też kurde! :)

Pozdrawiam opętany i słodki Zdzisek
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zapomniałem przepraszam dzieci z banina ale za rok będę dawał podwójnie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie przeszkadzają mi lampiony z dyni, strachy , przebierańcy i całe to pogańskie celtyckie święto z którego amerykanie zrobili biznes ale......... CUKIEREK albo Psikus no ok ale..... małe dzieci niech chodzą tzn., 10 lat itp ale łazi gimbaza, stare konie , które wrzucają Ci śmieci albo jak sąsiadowi klamkę. od furtki pomalowali nie żelem a farbą . Stare konie to nie cukierek albo psikus tylko żebractwo. Miała być zabawa a robią syf niektórzy. I ten temat co roku powraca na forum. Niech rodzice wytłumaczą bachorom wyrośniętym ,że nie robi się komuś śmietnika z ogródka itp. A swoją droga to niektórzy pomstują na obca kulturę na imigrantów a celtyckie pogańskie święto jest ok. I zrozum człowieka.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

teraz taka moda, ze wszystko co amerykanskie to musi byc najlepsze i trzeba sie wzorowac...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Halloween powstało w Irlandii, a amerykanie je jedynie filmami rozpromowali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam niech małe dzieci się bawią! Ale bez jaj. Kto chce to niech bierze w tym cyrku udział !! Następnym razem kto wejdzie na teren mojej działki to szybciej wyjdzie z niej niż wchodził .Nie po to pracuje po 12h aby sprzątać syf po debilach !
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pewnie w kościele raczki składasz i język do opłatka wyciagasz..brawo bracie..brawo ty katolu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

Zgadzam się w 100% , nie było nas w domu wróciłam po 21 dziś rano odkryłam " psikusa" , serio rodzice nie mogą pilnować swoich bachorow wytłumaczyć na czym ta zabawa polega? Jak już muszą że brać to niech chociaż szanują to ze nie każdy będzie siedział w domu i czekał na nich z cukierkami
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dlaczego ktoś ma mi narzucać halowen. Nie chce to nie robię świat!! W stanach też są pewne zasady.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prawda. W stanach i Kanadzie podstawową zasadą jest , ze jeśli nie ma ozdób, czyli dany dom nie bierze udziału, więc się nawet nie puka do drzwi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok psikus, ale tak jak obsmarowali mi domofon. Patrzcie linka w poście. Starzy w ogóle ich nie pilnują i wyrastają wandale.

Takiego tylko za mordę i kopa, bo to już przesada....

https://zapodaj.net/7e527ec13c5e4.jpg.html
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pilnują... brajanki i dzesiki autami przyjezdzaly po cukierki. Auta lepsze niż moje !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak bedą sie modlić to wyrosną na takiego ksenofoba katola jak ty
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Lepszy katolik niż Wandal.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Chamy co minusują ZROZUM PO TWOIM BACHORZE SPRZATAĆ NIE BĘDĘ. Trochę kultury , zabawa zabawa ale bez przegięcia i z poszanowaniem dla cudzych własności. Proszę powyżej ktos zamieścił linka z foto jak zniszczyli domofon mu. I CO CHAMIE ZAPŁACISZ TERAZ ZA ZNISZCZENIA bo twój dzieciar zniszczył cudzą własność!!!!!!!!!!!!!! inaczej nie zrozumiecie
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Weź się opanuj! Przecież to mąka zwykła jest. A tak przy okazji zapytam się TY GŁUPCZE NIE MASZ BACHORA? A JAK MASZ TO PO NIM SPRZĄTASZ CZY NIE. Właściwie może nie masz NACHORA ani innego dziecka, bo takiemu niedorozwojowi jak Ty nic by się nie urodziło. Nie ma takiej możliwości.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 21

Brawo, brawo, brawo. Co jedna wypowiedź to lepsza. Chodzi o to, że nie każdy musi bawić się w jakieś pogańskie zwyczaje, a takie tłumaczenia że ten ktoś też ma dziecko i że jego dziecko też rozrabia są na poziomie właśnie tych dzieci.

Sam mam dziecko, ale nie wyobrażam sobie że komuś zniszczy jego rzecz, a ja powiem że to przecież dziecko.

W sumie to takim dzieciom nie ma się co dziwić, skoro rodzic tutaj się wypowiada w taki sposób. Gramatycznie już w ogóle patrzeć nie można.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

do też z Banina tak mam bachora i nigdy syfu nikomu nie robił, nie gryzmolił, nie wrzucał śmieci do cudzego ogródka bo tak został wychowany. Ja wychowywałem a nie hodowałem . W każdym innym kraju byś mandat zapłacił za zniszczenia. To tylko mąka , to idz i zmyj. Farby na klamkach i płotach u innych też będziesz zmywał po swoim Dzieciaczku .
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ustalcie zasady kto chce się bawić to niech się bawi ! Bo inaczej ktoś nakopie w d*pę bachorowi jak ty nie potrafisz wychować !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...