Banino
chore społeczeństwo banina (21) wystarczy tylko rzut oka na to forum.albo pobyć pod szkołą chwilkę,albo po... abc Zaginął czarny kot, wrzosowa. (34) Dzień dobry, czy w dniu 25.10, w okolicach ulicy wrzosowej zauważył ktoś... Hałda śmieci przy Księżycowej (48) Szanowni nowi mieszkańcy Banina z osiedla Tyszkiewicz przy Księżycowej - nie... Baniniak
Wesele :) (5) Mial ktos z was wesele w Kłosowie na sali Orfeusz? Jakies opinie ?... Potrzebne ciężarówki z piaskiem (1) Witam znacie jakąś firmę zajmująca się transportem piasku w okolicy?? Lissa USZKODZENIE AUTA (8) szukam świadka który widział jak ktoś uszkodził moje auto i odjechał. Piątek... Vectra Bierzmowanie (4) Witam wszystkich. Mam pytanie czy w dniu jutrzejszym odbędą sie nauki... Ja Przyjme (16) ziemie z wykopu Co z LIdlem (39) Czy wiadomo, co się dzieje z budową Lidla? Od dłuższego czasu chyba nic się... rem Żłobek ekoludek (31) Witam, Czy są tu rodzice których dzieci uczęszczają do tego żłóbka? Widzę... eko Rachunek za naprawe auta (8) Witam, Czy panstwo orientuja sie w procedurze badz mieli juz stycznosc ze... KL Balustrada (1) Potrzebuje firmy/osoby do wykonania balustrady w domu. Jakieś rekomendacje? Łukasz RUDO BIAŁY MAŁY KOR (3) Czy ktś widział rudo białego małego kota?wyszedł wczoraj przez przypadek,jak... Joanna nie ma jak u niani (4) dzieci rzadko choruja,fajnie sie bawimy pod troskliwym okiem cioci niani... niania banino ODDAM DRZWI POKOJOWE NOWE (7) Mam do oddania kilka skrzydeł drzwiowych, sa nowe, niestety każde drzwi są... Banino Poszukuję niani od listopada (14) Dzień dobry, jak w temacie, poszukuję niani dla mojej prawie rocznej córeczki... Krzysztof parkowanie na chodniku (17) Przy ul. Borowieckiej w rejonie nieruchomości byłego radnego a obecnie... mieszkanka Widziany kot syjamski przy ulicy dąbrowa obok drzewa kasztanowca (13) Parę minut po godzinie 18 widziałem kota syjamskiego długowłosego obok drzewa... xx Milionerzy Banino (12) Koles z Banina wygrał pol miliona zł wiec nie takie gbury i prostaki tam... Milioner amelek (2) no coz zglosilam przez link( ktory amelek tu usilnie promowal ) ze nie mam...