Zaginął kot

Witam! Dn.22-23.09.br. (z piątku na sobotę), ul. Wrzosowa, nie wrócił do domu nasz kot Kitek.. Kitek ma 9 lat, ,jest maści szarej pręgowanej z białym krawatem, jest dużym kotem z dłuższą sierścią i puchatym ogonem .Może został zamknięty przez przypadek w domku w ogrodzie, w drewutni itp ,Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu Kitka, tęsknią dzieci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niestety do tej pory Kitek nie wrócił, dziwne bo nie chodził gdzieś daleko. Proszę bardzo ,kto mieszka blisko ul.Wrzosowej o sprawdzenie garaży, drewutni itp. Ma charakterystyczną dłuższą sierść i puszysty ogon,jest kastrowany. Z góry dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kota się pilnuje a nie puszcza samopas by chodził do sąsiadów się załatwiać. Trzeba mieć tupet by prosić jeszcze sąsiadów u których kot pewnie robił sobie kuwetę by go szukali. Jest to nagminne w Baninie a później są tego typu ogłoszenia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18

Powiedział co wiedział! Co Ci jeszcze przeszkadza ? Może doręczasz zwierzęta, co? ??
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobrze powiedział. Kot będzie zawsze chodził swoimi ścieżkami. I prędzej czy później pójdzie w długą.
Po drodze zaznaczy czyjąś działkę, drzwi, koła od samochodu, piaskownicę, do momentu aż przyjdzie kres jego życia.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, przeszkadza mi to, że czyjeś koty załatwiają się na mojej działce, dzieci włażą w ich odchody. Tak, przeszkadza mi to, że przez kota zamierają mi rośliny. Tak, przeszkadzają mi właściciele tych kotów, którzy wiedzą, że kot załatwia się u kogoś innego i nic z tym nie robią a później wielki lament, że kot nie wrócił. Mając takich właścicieli też bym nie wrócił na miejscu tego kota.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

To dlaczego przeprowadziłeś się na wieś? W mieście w bloku nie będzie tego problemu. Kto nie lubi zwierząt ten nie lubi też ludzi i takim wszystko przeszkadza. Na szczęście jest więcej ludzi pozytywnie myślących i dzięki im za to. Miłego dnia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

A nie przeszkadza Ci, że ptaki latają? sr*ją? Ćwierkają? Taki kot to może i się szwęda, ale może i jakieś myszy wyłapie, to ich później się mniej do domu pcha. Przypominam, mieszkamy na wsi. I jak pamiętam to koty zawsze chodziły swoimi ścieżkami i nigdy nie trzymano ich w klatkach lub na łańcuchu. Ale teraz sprowadzają mi się nowi "sąsiedzi". Drzewa przeszkadzają bo zielone, koty przeszkadzają bo żywe... Po jaką .......... żeście się tu sprowadzili?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wytrzeźwiej pijaczyno. Porównanie dzikich ptaków do kota, który ma właściciela jest conajmniej niemądre.
Mieszkam w Baninie naście lat, więc proszę nie uświadamiajcie mnie jak się żyje a w zasadzie żyło na wsi.
Idąc twoim tokiem rozumowania, mogę przychodzić ze swoim psem by się załatwiał u ciebie w ogrodzie? Jeśli tak, powiedz gdzie. Zobaczymy czy będziesz dalej taki do przodu wdeptując co chwilę w odchody.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ty i twój tatuś jesteście stuknięci a mamusia i braciszek co?Też byli kotami? Sami od was ucieki czy może im z tatuśkiem pomogliście?
.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Koty porywa jakiś zwyrodnialec. Jeśli jakiś zwierzak narobi mi przed bramą, to biorę lopatkę i wyrzucam, normalka. Proponuję być bardziej otwartym na świat,który nas otacza, będziemy szczesliwsi. Miłego dnia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...